Ana sayfa Sosyal Medya Gel de sinir olma! Nilperi Şahinkaya, Yasak Elma setinde Eda Ece’ye fena yakalandı!

Gel de sinir olma! Nilperi Şahinkaya, Yasak Elma setinde Eda Ece’ye fena yakalandı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisi, her hafta ilginç gelişmeler, şaşırtan olaylar, absürtlüklerle izleyenlerin merakla beklediği bir dizi olmasının yanı sıra, özellikle kadın oyuncuların renkli giyimleri, adeta podyumda imiş havası veren tarzlarıyla da dikkat çekiyor. Abartılı makyajlar, kimi zaman düğüne gider gibi şık kıyafetler, gösterişli sofralar, lüks evlerle de ekranı süslüyor.

Dizide rol alan Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Melisa Doğu ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu gibi isimler, kıyafetleri, saç ve makyajları ile her hafta izleyenlere görsel bir şölen de yaşatıyor.

Gecekonduda kalan Şahika ve Ender’in bile o hayatın içindeki halleri izleyenleri güldürürken, gerçek hayatla alakasız durumları da ironik mesajlar ve yorumlara neden oluyor.

Tabii izleyici artık Yasak Elma’da bir mantık aramıyor. Dizinin renkli bir başka yönü ise yemek sofralarının saraylara layık olması! Adeta bir kuş sütünün eksik olduğu sofralar, son derece ihtişamlı bir şekilde kuruluyor.

Yiyecekler kadar tabaklar, bardaklar, kullanılan yemek takımları da pek çok izleyicinin dikkatini çekiyor. Sofraların bu kadar zengin olması da diziye bir başka görsellik katıyor.

Gel de sinir olma! Nilperi Şahinkaya, Yasak Elma setinde Eda Ece'ye fena yakalandı! 9

Kendisini o sofrada hayal edenler bir yana, çekimler sırasında sofraya oturup da kendini tutan oyuncuların da işi zor! Ancak görünen o ki dizinin yeni oyuncularından Nilperi Şahinkaya, bu görkemli sofralara pek dayanamıyor ve sahne arasında yemeye devam ediyor!

Dizide Cansu’ya hayat veren Şahinkaya, böyle bir anda Eda Ece’nin kamerasına takılmış! Ece, rol arkadaşının sahne arasında iştahlı bir şekilde tatlı yediğini görünce hemen çekip”Sürekli yiyor hep zayıf” diyerek Şahinkaya’yı instagram’da paylaştı.

Önce farketmeden tatlı yemeye devam eden Şahinkaya’nın çekildiğini görünce de güldüğü o anlar, Eda Ece’nin takipçilerinin muhtemelen pek çoğunu da ‘sinir’ etti!

Zira, yiyip yiyip kilo almamak hemen herkesin hayal ettiği bir durum! Bu şansa sahip olan Nilperi Şahinkaya’nın hali hem gülümsetiyor hem de için için ‘ah keşke!’ dedirtiyor! Eda Ece de duygulara tercüman olmuş adeta…

Gel de sinir olma! Nilperi Şahinkaya, Yasak Elma setinde Eda Ece'ye fena yakalandı! 10

Gel de sinir olma! Nilperi Şahinkaya, Yasak Elma setinde Eda Ece'ye fena yakalandı! 11