Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisinde bu ayrılığa yürek dayanmaz!

Benim Adım Melek dizisinde bu ayrılığa yürek dayanmaz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Benim Adım Melek dizisinin 54.yeni bölümü öncesinde izleyiciler heyecanlı… Nehir Erdoğan ve Kutsi’yi başrolde buluşturan TRT1 dizisinde Melek ile Halil’in evlilik meselesinin nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor. Cumali, bu işin bitmesi için bastırıyor. Alpay ise olmaması için çabalarını artırdı.

Halil ve Melek ise ne yapacakları merakla bekleniyor. Melek’in Alpay’a söylediği sözler ise kavgada bile söylenmez. Melek eski eşine, “Ben seni hiç sevmedim .Sadece bir hata yaptım. Gençlik hatası.Ben hep onu seveceğim” diyerek çok ağır sözler söyledi.

Malın mülkün Melek’in yaşamından daha değerli olmadığını söyleyen Halil, sonunda gerçeklerle yüzleşen bir Melek buluyor. Melek “Beni affet Halil biz evlenemeyiz” diyerek herkesi şaşırtacak.

Benim Adım Melek dizisinde bu ayrılığa yürek dayanmaz! 7

Halil ise Melek’in aklını çelen Alpay’ı bulup sokakta dayak atıyor. Feci bir şekilde dayak yiyen Alpay’ın durumu kötü, hatta çevreden yetişenler “Adam öldü” diyerek de heyecanı iyice yükselten bir söz söyledi. Bu dayak olayının ardından Halil ise polis tarafından gözaltına alınıyor.

Melek eve mutsuz bir şekilde dönüyor ve Halil’in neler yaptığından da habersiz. Aileler ise nikah tarihini heyecanla soruyor ama dizide mutluluk için daha çok bölüm geçmesi gerekecek.

Benim Adım Melek dizisi izleyenlerini duygudan duyguya sürükleyecek. İşte dizinin 54.bölümünden 2. fragman: