Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı setinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin şakalaşırken, herkes onları kavgalı sanıyordu!

Sen Çal Kapımı setinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin şakalaşırken, herkes onları kavgalı sanıyordu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Önceki hafta Sen Çal Kapımı dizisinin iki başrol oyuncusu hakkında ortaya bir iddia atılmıştı. Hürriyet gazetesinde yer alan bu iddiada Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin sette tartıştıkları ve aralarının iyi olmadığına yönelik bir bilgilendirme vardı. Hatta bu yüzden sette çekimlerin durdurulduğu bile yazılmıştı.

Ancak her iki oyuncu da yaptıkları açıklamalarda bunun doğru olmadığını ifade etmişlerdi. Tam da dizinin 31. bölüm çekimlerinin yapıldığı bir döneme rastlayan bu iddiaların magazin gündeminde yer aldığı sıralarda aslında sette bambaşka bir hava olduğu ortaya çıktı.

Şubat ayının başlarında ortaya atılan bu iddialar 1 hafta kadar magazin gündeminde kalmıştı. Setten gelen Erçel – Bürsin paylaşımları ve sıcak anlar ile bir sorun olmadığı mesajı da çeşitli şekillerde verilmişti.

Sen Çal Kapımı dizisinin 31. bölümünün kamera arkası görüntüleri de ortaya çıktı. Tam da bu iddiaların konuşulduğu döneme denk gelen çekimler sırasında neler yaşandığını siz de aşağıdaki videodan görebilirsiniz.

Özellikle de Erçel ve Bürsin ikilisi gayet neşeli ve keyifliler. Zaten setten gelen tüm bilgiler ekibin hem yoğun hem de eğlenceli bir şekilde çalıştığına işaret ediyordu.

Sen Çal Kapımı 31. bölüm kamera arkası görüntüleri de sette neler yaşanmakta olduğuna yönelik hoş görüntülerle dolu.

Sevilen dizinin reytinglerindeki düşüş son dönemde final endişesini yeniden artırdı. 27 Şubat Cumartesi akşamı 33.bölümü yayınlanacak olan dizinin, elde edeceği reytingler de dikkatle takip edilecek.