Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’daki o sahnede herkesin içinin yağları eridi ama olay bambaşka!

Yasak Elma’daki o sahnede herkesin içinin yağları eridi ama olay bambaşka!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin dün akşam 99. bölümünde izleyenlerin içinin yağlarını eriten bir sahne vardı. Uzun süredir dizinin takipçilerini delirten Mert, Zehra’ya oyun oynayarak hisselerini kendi üzerine geçirmesinden sonra da iyice bardağı taşırdı. Yaptıklarının yanına kar kalmamasını isteyen izleyiciler için, 99. bölümde Hasan Ali’nin duruma el koyması herkesi sevindirdi.

Bu arada Gökhan Alkan’ın hayat verdiği Kerim karakterinin gidişi, izleyiciyi üzen bir gelişme olmuştu. Eda Ece’nin oynadığı Yıldız ile Kerim’in sevgili olmasını bekleyen izleyiciler, Mert’in oynadığı oyun ile hevesleri kursaklarında kalınca iyice sinirlenmişti!

Tüm suçlarını Kerim’in üstüne atan, ona tuzak kurup yakalanmasını sağlayan Mert yüzünden Kerim hapse girmişti. Sonrasında ise Zehra ile evlenmiş ve bir şekilde şirketteki hisseleri de üzerine almıştı.

Zehra, sonunda kendisinden boşanmak isteyen Mert’in yaptıklarını anladı ve yardım istemek için Hasan Ali Kuyucu’ya gitti. Hasan Ali, Zehra’yı bu durumdan kurtarmak için harekete geçti ama izleyicinin çoktan farkettiği bir durum ise Zehra’nın başına yine iş açacak!

Yasak Elma'daki o sahnede herkesin içinin yağları eridi ama olay bambaşka! 12

Hasan Ali, laf arasında hisseleri kendisine devretmesinin daha doğru olacağını söylemeye çalıştı bir anlığına. Ancak hemen lafını düzeltti ve Mert’e vermesinin hata olduğunu söyleyerek, yardım edeceğini belirtti.

Zehra’yı himayesine de alacağını söyleyen Hasan Ali’nin yeni planı ise izleyenlere ‘Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak’ şeklinde Zehra’nın bu kez de Hasan Ali tarafından tuzağa düşürüldüğü fikrini verdi.

Yasak Elma'daki o sahnede herkesin içinin yağları eridi ama olay bambaşka! 13

Durum nereye gidecek izleyip göreceğiz ancak, Hasan Ali, Mert’i tehdit ederek hisseleri almayı başardı. İzleyenler ise bu sahneye hem Zehra’nın hem de Kerim’in intikamının alınmış olması nedeniyle özel bir ilgi gösterdiler.

İşte dizide Zehra’nın Hasan Ali’den yardım istediği ve Mert’in tehditle hisseleri devrettiği o sahne:

Yasak Elma'daki o sahnede herkesin içinin yağları eridi ama olay bambaşka! 14

Yasak Elma'daki o sahnede herkesin içinin yağları eridi ama olay bambaşka! 15

Yasak Elma'daki o sahnede herkesin içinin yağları eridi ama olay bambaşka! 16

Yasak Elma'daki o sahnede herkesin içinin yağları eridi ama olay bambaşka! 17