Ana sayfa Dizi Haberleri İngiliz Liar dizisinin Türk versiyonu şimdiden gündem oldu!

İngiliz Liar dizisinin Türk versiyonu şimdiden gündem oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İngiliz yapımı olan Liar dizisi 2017 yılında ilk sezonu ile dikkat çekti ve 2020 yılında da ikinci sezonu yayınlandı… Büyük dikkat çeken bu yapımın Türkiye’ye uyarlanacağı ortaya çıktı.

Süreç Film tarafından hakları alınan proje Türk uyarlaması olarak yakın gelecekte izleyicilerle buluşacak. Kanal D ekranında yayınlanması beklenen dizinin hikayesi ve detayları çok merak ediliyor… Soğuk, gerilim dozu yüksek ve gerçekçi bir anlatım ile sunulan Liar, bu özellikleri ile ilgiyi yüksek tutmuştu. Dizinin Türk uyarlamasının da çok etkileyici olması bekleniyor…

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da konuya köşe yazısında değindi ve şu değerlendirmeyi yaptı: “‘Liar’ dizisinin, yerli halinin kendine has bir üslup içinde ve ‘Türk işi soap’ sosuna fazla batırılmamış olmasını temenni ederim.”

Peki Liar nasıl bir dizi? Konusu ne ve neden bu kadar dikkat çekti? Sina Koloğlu, dizinin konusuyla ilgili detayları da aktarıyor:

“Laura (Joanne Froggatt) lisede öğretmendir. Sevgilisinden yeni ayrılmıştır. Kendi sınıfındaki öğrencilerden birinin babası ile yakınlaşır. Andrew (Ioan Gruffudd) cerrahtır ve de hayli karizmatiktir. Hikaye onların birlikte çıktıkları ilk akşam yemeği sonrasında başlar. Laura güzel gecenin sabahında Andrew’un kendisine tecavüz ettiğini öne sürecektir. İkisinden biri yalan söylemektedir.”