Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz reytinglerde düştü! Baraj ve Hekimoğlu sevindirdi

Masumlar Apartmanı ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz reytinglerde düştü! Baraj ve Hekimoğlu sevindirdi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 23 Şubat Salı akşamı reyting rekabetinde neler yaşandığı ile ilgili bilgiler geldi. Masumlar Apartmanı ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizileri totalde birincilik için yarıştı. Geçtiğimiz hafta atv uzun bir aradan sonra zirveye çıkmıştı. Ancak bu hafta TRT1 yeniden zirveyi eline aldı.

Hem Masumlar Apartmanı hem de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın tüm kategorilerde bir düşüş yaşadığı da görülüyor. Özellikle AB ve ABC1 gruplarında 16’lı oranları bile gören Masumlar Apartmanı, dün akşam 14’e çok yaklaştı ama her iki kategoride de 13’lü oranlarda kaldı. Dizinin yine tüm kategorilerde birincilik elde ettiğini de hatırlatalım.

atv ekranında yeni karakterlerin katıldığı, Alparslan’ın vurulmasından sonra neler yaşanacağının da büyük merak uyandırdığı dün akşamki 183. bölüm özellikle AB ve ABC1 gruplarında bir miktar düşüş sergiledi. AB’de 8’li oranlar elde eden dizi ABC1’de is 10’un altına sarktı…

Salı akşamlarının ilk iki sırasında yer alan dizilerdeki bu düşüş dikkat çekiciydi… Baraj dizisi de yine iddiasını sergiledi. Fox TV ekranlarında yayınlanan dizi totalde 7’li seviyelerde tutunmaya devam ediyor. AB’de 4’ün altına sarkan dizi, ABC1’de ise 5’li oranlarda. Baraj totalde günü üçüncü bitirdi, AB’de 8. oldu ve ABC1’de ise 7. sırada yer aldı.

Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Hekimoğlu dizisinin totalde 3’lü oranlarda olduğunu ama AB ve ABC1 gruplarında 4’lü rakamlarda tutunduğunu görüyoruz. Dizi geçen hafta da iyi sonuçlar almıştı ve bu hafta da yine iyi durumda olduğunu sergiledi. Totalde 14.olabilen dizi, AB’de 5. sırada ve ABC1’de ise 10. olarak günü tamamladı.

İşte 23 Şubat Salı günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

İŞTE TOTAL’DE İLK 10 PROGRAM:

Masumlar Apartmanı ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz reytinglerde düştü! Baraj ve Hekimoğlu sevindirdi 6

Masumlar Apartmanı ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz reytinglerde düştü! Baraj ve Hekimoğlu sevindirdi 7