Ana sayfa Sosyal Medya Reytingleri düşen Alev Alev dizisini kurtarma hamlesi 2 ünlü oyuncunun transferiyle başladı!

Reytingleri düşen Alev Alev dizisini kurtarma hamlesi 2 ünlü oyuncunun transferiyle başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Show TV ekranlarında yayınlanmakta olan Alev Alev dizisinin gidişatı pek iyi durmuyor… İlk bölümleri çok beğenilen yapım şimdiye kadar 17 bölüm ekranda kaldı. Son haftalarda ise dizinin reytinglerinin düşmesi ciddi bir sorun olarak gözüküyor.

Dizinin hikayesinin artık heyecanını yitirmeye başlaması, izleyicilerin de yapıma olan ilgisinin azalmasına neden oldu. Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz ve Hazar Ergüçlü gibi 3 önemli kadın oyuncuyu bünyesinde buluşturan Alev Alev dizisine 2 yeni oyuncunun katıldığı ortaya çıktı.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre yeni katılan isimlerden birisi Serkan karakterini canlandıracak olan Bora Cengiz oldu. Cengiz’i en son Ramo dizisinde Taner karakteri ile ekranda izlemiştik.

Reytingleri düşen Alev Alev dizini kurtarma hamlesi 2 ünlü oyuncunun transferiyle başladı! 1

2008 yılından bu yana setlerde yer alan oyuncu, Kavak Yelleri isimli fenomen dizide Cihan karakteri ile akıllara yazılmıştı.

Alev Alev dizisinin reytinglerde yeniden yükselebilmesi için en önemli şart, hikayenin tekrar ilgi çekici hale gelmesi olacak. İşte bu noktada da yeni transferler ile yeni karakterlerin yapıma gelişi önemli bir detay.

Bu noktada Kadın dizisinden Berşan karakteriyle yakından hatırlayacağınız, Bizim Hikaye’de Çiçek, Zemheri’de Sevda ve Ex Aşkım’da da Hazal karakterlerini canlandıran Sahra Şaş da Alev Alev dizisine katıldı.

Reytingleri düşen Alev Alev dizini kurtarma hamlesi 2 ünlü oyuncunun transferiyle başladı! 2

İki yeni oyuncunun gelişi ile birlikte senaryonun biraz daha açılması, farklılaşması bekleniyor. Bakalım bu transferler dizinin düşmekte olan reytinglerinin toparlanmasına yetecek mi?