Ana sayfa Sosyal Medya Masumiyet dizisinden gelen harika haberler var!

Masumiyet dizisinden gelen harika haberler var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmaya başlayan Masumiyet, Çarşamba akşamlarının yeni alternatif yapımlarından birisi oldu. İlk iki bölümü ile dikkatleri çeken, ortalamanın biraz üzerinde reytingler alarak da ilerleyebileceğini gösteren dizide iddialı bir kadro bulunuyor.

3. yeni bölümü 10 Mart Çarşamba akşamı yayınlanacak olan Masumiyet dizisinin başrolünde Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ bulunuyor. Yan karakterlerde İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ve Deniz Işın performansları ile göz doldurmaya devam ediyor. Diziyle ilgili gelen bir haber ise ekibi çok mutlu etti.

Her yapım için en önemli 3 faktör var. Bunlardan birisi reyting, ikincisi sosyal medya algısı, 3. ise yurt dışı satışları… İlk iki konuda iyi sonuçlar alan Masumiyet’in yurt dışından da ilgi görmeye başladığı ortaya çıktı.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, Masumiyet dizisinin farklı ülkelerde yayınlanması noktasında yurt dışından bazi talepler geldi ve yakında bunlar netleşecek.

Masumiyet dizisinin yurt dışında yayınlanması çok önemli bir kilometre taşı olacaktır ve diziye de güç verecektir.

Masumiyet dizisinin 3. bölümünden yayınlanan fragman da izleyicileri bir hayli etkiledi. İlayda Alişan, Ela karakterindeki performansı ile gerçekten yürek parçalıyor. İşte o anlardan kısa bir bölüm: