Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay’ın yeni imajı dizi için mi?

Birce Akalay’ın yeni imajı dizi için mi?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü Oyuncu Birce Akalay, ekranlara en son Star TV’de yayınlanan ve 20. bölümle final yapan Babil dizisi ile gelmişti. Dizide İlay karakterini oynayan oyuncu, başarılı performansıyla beğeni toplamıştı. Halit Ergenç, Aslı Enver, Nur Fettahoğlu, Onur Saylak ile kamera karşısına geçen oyuncu, şimdilerde yeni bir dizi ile anılıyor.

Birce Akalay, Babil’in final yapmasından hemen sonra Bodrum’da gitti. Bir süre orada dinlenen oyuncu, İstanbul’a döndü ve bu kez de Zorlu PSM Youtube kanalında yayınlanan bir dijital tiyatro oyununda rol aldı. Akalay, Dijital Sahne’nin ‘Hırçın Kız’ uyarlamasında Serkan Altunorak ile kamera karşısına geçti.

Oyuncunun yeni dizisi ile ilgili haberler de kısa bir süre önce duyuldu. Hayranlarının yeni bir dizide görmek için beklediği Birce Akalay, Netflix için çekilecek olan bir dizide rol alacak.

Bir kaç gün önce ortaya çıkar haberi instagram sayfasından ‘Doğrudur’ diyerek doğrulayan oyuncu, Ay Yapım imzalı yeni dizisinden de ilk açıklamayı yapmış oldu böylece.

Ancak Birce Akalay’ın yeni dizisinde kiminle partner olacağı henüz belli değil. Kuş Uçuşu isimli dizinin hazırlıkları sürüyor. Yönetmenliğini Deniz Yorulmazer yapacak.

Bu arada Birce Akalay’ın instagram sayfasından yaptığı bir başka paylaşım da dikkat çekti.

Oyuncu, kuaförde çekilen bir görüntüsü ile hayranlarını merakta bıraktı. “Biz 80’lere ışınlandık’ notuyla aşağıdaki paylaşımı yapan oyuncu merakta bıraktı! Yeni imajını dizi için mi yaptı, dizi dönem dizisi mi gibi soruları da beraberinde getirdi bu paylaşım…

İlerleyen günlerde bu konuyla ilgili durum da netleşecektir muhakkak…

Birce Akalay'ın yeni imajı dizi için mi? 7