Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde önemli bir ayrılık var!

Yasak Elma dizisinde önemli bir ayrılık var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşmakta olan Yasak Elma dizisinin şimdiye kadar 101 bölümü yayınlandı ve büyük de ilgi görmeye devam ediyor. Pazartesi reytinglerinde en iyi oranları alan yapımlardan olan Yasak Elma, bir miktar izleyici kaybı yaşasa da gücünü koruyor.

Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Berk Oktay, Erdal Özyağcılar, Nilperi Şahinkaya, Gülenay Kalkan gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan dizide entrikalar bitmek bilmiyor. Hikayenin sürekli bir aksiyon içermesi ve bazı konuların köpürtülerek sunulması dizi hayranları gülümseten anlar olarak ekrana yansıyor.

Diziye yeni katılan isimler son dönemde dikkat çekmişti. Ayrıca ayrılıklar da sıklıkla yaşanmaya devam ediyor. Yasak Elma’ya bir isim daha veda edecek. Mahmut karakterine hayat vermekte olan Mert Altınışık, başarılı performansı ile dikkat çekti. Oyuncu, diziye veda ediyor.

Mahmut karakteri yeni bölümde senaryo gereği ölecek. Mahmut’un ölümü nasıl gerçekleşecek, dizileri bu durum neleri değiştirecek merakla bekleniyor.

15 Mart Pazartesi akşamı yayınlanacak olan Yasak Elma 102. bölümde önemli gelişmeler olması da beklentiler arasında.