Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’den yeni bir dizi geliyor: Aşkın Tarifi… Başrolde bakın kim var?

Kanal D’den yeni bir dizi geliyor: Aşkın Tarifi… Başrolde bakın kim var?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezon ortasını geçmiş sezon sonuna doğru ilerlerken kanalların yeni dizi çalışmaları da sürüyor. Artık sezon ortasında da pek çok dizi başlıyor, yeni sezona hazırlıklar bir önceki sezonla birlikte oluşuyor. Her gün rakip kanallarla yarışlarda dizilerin önemi büyük. Bu nedenle de dizi projeleri hiç bitmiyor. Biri biterken arkasından bir diğeri geliyor.

Kanal D, son yıllarda dizi konusunda sıkıntılar yaşamış bir kanal. İddialı olarak sunduğu pek çok projesi bir kaç bölümde ekrana veda edince artık işler sıkı tutuluyor!

Yeni sezonda bir kaç dizisi hızlı final yapan kanalın Hekimoğlu ve Sadakatsiz gibi iki dizisi merakla izleniyor. Arka Sokaklar ise 15. yılında yine çok izlenmekte.

Kanalın iddialı bir projesi olan Camdaki Kız’ın hazırlığı ise sürüyor. Tanıtımı bir kaç gün önce yayınlanan dizide Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu başrolde yer almakta.

Kanal D’nin bir yeni dizi hazırlığında daha olduğu ortaya çıktı! NTC Medya imzalı dizinin ismi ise Aşkın Tarifi. Dizinin hazırlıkları sürerken başrol erkek oyuncu ile anlaşmanın sağlandığı da ortaya çıktı.

Kanal D'den yeni bir dizi geliyor: Aşkın Tarifi... Başrolde bakın kim var? 7

Aşkın Tarifi dizisinin erkek başrol oyuncusu Kadir Doğulu oldu. İmzayı atan oyuncu, 1 yıllık bekleyişin ardından yeniden sete dönüyor. En son TRT1’de yayınlanan Vuslat dizisinde oynayan Kadir Doğulu, bu kez Aşkın Tarifi ile Kanal D ekranlarında olacak.

Dizide Fırat karakterini oynayacak olan Doğulu, senaryoyu okuduğunda Fırat’ın hikayesinin kendisini çok etkilediğini söyleyerek “Kanal D ve NTC Medya ile böyle güzel bir projede bir arada olmaktan dolayı mutluyum. Çekimlerin başlamasını heyecanla bekliyorum” diye konuştu.

Aşkın Tarifi dizisinin yönetmen koltuğuna Deniz Koloş oturuken, senaryosunu Doruk Erengül ve Leyla Oter kaleme alıyor.