Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat Aşk-ı Memnu’daki usta ismi unutmadı

Beren Saat Aşk-ı Memnu’daki usta ismi unutmadı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Bir dönemin ekrana damga vuran dizilerinden olan Aşk-ı Memnu’nun yayınlanmasının üzerinden tam 11 yıl geçti ama hala dillerde. 2008-2010 yılları arasında yayınlanan dizinin hikayesi kadar, oyuncuları da büyük beğeni toplamıştı.

Halit Ziya Uşaklıgil’in romanından günümüze uyarlanan dizide usta ve genç oyuncular bir araya gelirken, özellikle kadın oyuncuların giyim tarzları ise yıllarca konuşulmuş, hatta dizi sektöründe bir çığır açmıştı.

Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Nebahat Çehre, Selçuk Yöntem, Nur Fettahoğlu, Hazal Kaya gibi isimleri buluşturan dizide oyuncular da aradan geçen uzun yıllara karşın zaman zaman yaptıkları paylaşımlarla birbirlerine hala selam gönderiyorlar.

Bazı dostluklar ise hala devam ediyor. Bu dostluklardan birisi de usta oyuncu Nebahat Çehre ve Beren Saat arasında yaşanmakta.

Saat, her yıl doğum gününde Nebahat Çehre’yi unutmuyor ve sosyal medyadan sevgi dolu paylaşımıyla usta isme mesajını iletiyor.

Nebahat Çehre ile çekildikleri bir güzel anın fotoğrafıyla aşağıdaki paylaşımı yaptı bu kez Beren Saat. Dizide annesini oynayan Çehre’yle paylaşımına, Aşk-ı Memnu’da Bihter ve Firdevs’in  bir sözünü de eklemiş oyuncu.

Beren Saat Aşk-ı Memnu'daki usta ismi unutmadı 7