Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’in Derin’i iyice zıvanadan çıktı! O artık tam bir şeytana dönüştü!

Sadakatsiz’in Derin’i iyice zıvanadan çıktı! O artık tam bir şeytana dönüştü!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’nin bu sezonun en iddialı yapımlarından Sadakatsiz dün akşam yayınlanan 28. bölümüyle izleyicileri ekrana kitlemeyi başardı.

BBC yapımı olan Doctor Foster’dan uyarlanan ve orijinalinden çok daha büyük etki yaratan dizinin başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen rol alıyor.

Dört bölüm sonra sezon finalini yayınlayacak olan dizi eylül ayında ekranlara geri dönecek. Dizinin dün akşam yayınlanan 28. bölümünde Cansu Dere’nin hayat verdiği Asya’nın hastası Faruk ve eşi Nazan, hem Derin hem de Asya’yı kaçırmıştı. Bölümde hem Asya hem de Derin kurtuldu. Ancak Derin’in hiç beklenmedik suçlaması karşısında Asya zor durumda kaldı.

Dizinin genç oyuncusu Derin’i canlandıran Melis Sezen hiç kuşkusuz kadronun en dikkat çeken isimlerinden. Sadakatsiz’deki başarılı oyunculuğuyla kariyerini birkaç adım ileri götüren oyuncu gittikçe deliren Derin karakterini o kadar iyi canlandırıyor ki izleyici oyuncuyu ağzı açık bir şekilde izliyor.

İlk bölümlerde daha masum bir karakter olarak karşımıza çıkan Derin artık iyice şeytana dönüşmüş durumda. Volkan’a olan saplantılı aşkı ve kaybetme korkusu artık Derin’i her şeyi yapabilecek hale dönüştürmüş durumda.

Sadakatsiz'in Derin'i iyice zıvanadan çıktı! O artık tam bir şeytana dönüştü! 11

İzleyiciler de bu duruma dikkat çekiyor ve sosyal medya paylaşımlarında Derin’in iyice delirdiğine dikkat çekiyor.

Bir izleyici Derin’in şeytani bakışına dikkat çekti ve “Sizden korkulur Derin Hanım, o şeytani gülüş…” diye yazdı.

Sadakatsiz'in Derin'i iyice zıvanadan çıktı! O artık tam bir şeytana dönüştü! 12

Bir başka izleyici de Derin’in şizofrene dönüşmeye başladığından şüpheleniyor.

Sadakatsiz'in Derin'i iyice zıvanadan çıktı! O artık tam bir şeytana dönüştü! 13

Bir izleyicinin tepkisi oldukça sert. İzleyici sosyal medyada yaptığı paylaşımda “Şeytan size ulaşamıyorsa Derin’i gönderir” diye yazdı.

Sadakatsiz'in Derin'i iyice zıvanadan çıktı! O artık tam bir şeytana dönüştü! 14

Yorumlardan birinde de kadınların bu kadar zayıf gösterilmesine tepki gösterildi. İzleyici yorumunda “Bu kadınları bu kadar erkek manyağı canlandırmak gerçekten aptalca kadınlari bu şekilde anlatmak apayrı saçma” dedi.

Sadakatsiz'in Derin'i iyice zıvanadan çıktı! O artık tam bir şeytana dönüştü! 15