Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisindeki Çolak’tan sonra Serhat Kılıç, Maraşlı’da yine olay yaratıyor!

Söz dizisindeki Çolak’tan sonra Serhat Kılıç, Maraşlı’da yine olay yaratıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 3 sezon devam eden Söz dizisinde Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat’ın başrolünde yer aldığı ilk sezon teröristlerin başı olan Çolak karakterini herkes hatırlayacaktır. Serhat Kılıç yine efsane bir oyunculuk sergilemiş ve hayranlarını mest etmişti.

Dizi tarihimize adını kötü harflerle yazdıran Çolak karakterini çok başarılı bir şekilde ortaya koyan Serhat Kılıç, şimdi de benzer bir kötü adam karakterini Maraşlı isimli atv dizisinde sergiliyor… Yine muhteşem bir performans ile karaktere giren ve o kişiymiş gibi izleyiciyi de ikna edebilen Serhat Kılıç, yüksek performansı ile de diziyi taşıyan en önemli unsurlardan birisi…

Alina Boz ve Burak Deniz ikilisinin başrolünde yer aldığı Maraşlı dizisinin hikayesinde yaşanan zayıflama izleyici ilgisinin de azalmasına neden olmuştu. Serhat Kılıç’ın canlandırdığı Necati’nin daha ön plana çıktığı son bölümlerde düşen reytingler hayranları kaygılandırıyor.

Hikaye ilk başlarda gizem yüklüyken, sonrasında perde arkasındaki gerçekler bir bir ortaya çıkmış ancak sıradan bir hikayeye dönüşmesi nedeniyle de izleyicilerin ilgisi azalmıştı.

Maraşlı dizisinde Serhat Kılıç performansı ile göz dolduruyor belki ama reytinglerin düşük gelmesi de önemli bir soruna işaret ediyor.

Dizinin 10 Mayıs Pazartesi günü yayınlanacak olan 17. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Yine etkileyici oyunculuk performanslarına tanıklık edeceksiniz.