Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özder, 3 aylık kızı ile 2 kez kapak oldu! Nur Fettahoğlu ve kızı Elisa’nın pozunu görmelisiniz!

Özge Özder, 3 aylık kızı ile 2 kez kapak oldu! Nur Fettahoğlu ve kızı Elisa’nın pozunu görmelisiniz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların iki sevilen dizisi Sadakatsiz ve Kağıt Ev’in oyuncuları Özge Özder ve Nur Fettahoğlu’nun kızları ile verdiği pozlar, görenlerin de içini ısıtıyor. Fettahoğlu, yakın zamanda kızının babası iş insanı Levend Veziroğlu’ndan boşandı. Özge Özder ise Müzisyen Sinan Güleryüz ile evli… Şimdi iki ünlü ismin kızlarıyla son pozlarına bir göz atalım…

İlk sırada Nur Fettahoğlu var. 2013 yılında evlendiği Levent Veziroğlu ile 2015’te anlaşmalı boşanmış ancak mahkeme sonuçlanmadan karardan vazgeçmişti oyuncu. 2016 yılında kızı Elisa Güzin’i dünyaya getiren Fettahoğlu, Mart ayında eşinden ikinci kez ayrılma kararı aldı ve boşandı.

Şimdilerde Star TV’de yayınlanan Kağıt Ev dizisi ile ekranlara gelen Nur Fettahoğlu, kızı Elisa ile keyifli anlarını zaman zaman instagram’dan paylaşıyor.

Havanın güzel olmasını fırsat bilerek kızıyla havuz keyfi yapan oyuncu, daha sonra ise aşağıdaki o anlara ait bir fotoğrafı paylaştı…

Özge Özder, 3 aylık kızı ile 2 kez kapak oldu! Nur Fettahoğlu ve kızı Elisa'nın pozunu görmelisiniz! 9

Oyuncu Özge Özder ise 11 Şubat’ta dünyaya getirdiği kızları Eva Luna ile iki dergiye kapak oldu şimdiden! Henüz 3 aylık olan Eva Luna’nın annesine olan benzerliği dikkat çekiyor.

Sadakatsiz dizisinde bir doktoru oynayan Özge Özder, doğuma kısa bir süre kalana kadar işine devam etmiş ve doğumdan yaklaşık 5 hafta sonra da işine dönmüştü.

Kızının 40’ı çıkana kadar yüzünü göstermeyen oyuncu, şimdilerde yayınladığı video ve fotoğraflarla hayranlarına, takipçilerine, dostlarına Eva Luna’nın sevimli hallerini göstermekte.

Bu arada Eva Luna’nın ünü, annesini geçmek üzere! Luna, şimdiden annesiyle iki dergiye kapak oldu bile…

İşte Özge Özder’in paylaşımıyla o kapaklar…

Özge Özder, 3 aylık kızı ile 2 kez kapak oldu! Nur Fettahoğlu ve kızı Elisa'nın pozunu görmelisiniz! 10

Özge Özder, 3 aylık kızı ile 2 kez kapak oldu! Nur Fettahoğlu ve kızı Elisa'nın pozunu görmelisiniz! 11