Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özder, yaşananlara daha fazla tahammül edemedi: İyileşmeye ihtiyacım var!

Özge Özder, yaşananlara daha fazla tahammül edemedi: İyileşmeye ihtiyacım var!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Özge Özder, instagram sayfasından yaptığı uzun bir mesajla, bir süre paylaşımlarına ara vereceğini duyurdu takipçilerine. Oyuncu, yaşanan deprem olayı ile birlikte toplumda duyarlı herkesi zorlayan kimi olayların da etkisi ile artık tahammüllünün kalmadığı bir noktaya geldiğini anlattı.

Star TV’de yayınlanan Gecenin Ucunda dizisinde oynadığı şifacı Sara karakteriyle ekranlara geliyor Özge Özder. Sadakatsiz dizisinde oynarken kızı Luna’yı dünyaya getiren oyuncu, müzisyen eşi Sinan Güleryüz ile 2018’de evlenmişti. Çiftin kızları Eva Luna da 2021 yılı Şubat ayında dünyaya gelmişti.

Hamileliğinin son günlerine kadar Sadakatsiz dizisindeki çekimlerine devam eden oyuncunun, doğumdan bir kaç hafta sonra da sete dönmesi, işine olan sevgisini de ortaya koyuyordu. Samimi, doğal kişiliği ile kızının doğumu ve sonrasındaki süreci de takipçileriyle birebir paylaşan oyuncu, Youtube kanalından yaptığı yayınlarla da ilgiyle takip edilen bir isim.

Duyarlı ve hassas kişiliğini hemen her kadına-hayvana-çocuğa şiddet olaylarında gösteren, doğaya ve çevreyle ilgili konulardaki ilgisi de ayrıca bilinen oyuncu, son dönemde ülkemizde yaşanan deprem hadisesinin ardından empatik bir kişilik olması sebebiyle çok zorlandığı ve artık sosyal medyayı takip etmeme kararı aldığını açıkladı.

İyileşmeye ihtiyacı olduğunu anlatan Özge Özder, takipçileriyle paylaştığı yazıda, SMA’lı bebekler, hayvanların uğradığı zulümler, yaşanan deprem felaketi sonrası oluşan aksaklıklarda hep kendisini sorumlu hissettiren durumları artık kaldıramadığını belirtiyor.

Özge Özder, yaşananlara daha fazla tahammül edemedi: İyileşmeye ihtiyacım var! 7

Özge Özder, bir süre sosyal medyadan uzak kalarak kendisini iyileştirmek ve kızı ile daha çok ilgilenmek adına aldığı kararı açıkladığı metin aşağıda…

“Canlarım ruh durumum gerçekten aklımı kaçırma noktasında sallandığından, gördüğüm haberler ve gelişmelere inanamaz bir halde cinnete sürüklendiğimden ve ağlama ataklarımı kontrol altına almakta, hayata, bebeğime, yapmak zorunda olduğum işime konsantrasyonum ve tahammülüm sıfır noktasında olduğundan bir süre sosyal platformlardan uzak bir detoks kararı aldım. Sizlerle bir süre yalnızca ‘bana goz kulak ol’ derneğimizin çalışmalarını paylaşmak kararındayım. Zira olan bitene psikolojik olarak dayanma gücüm sıfırlandı. İyi değiliz, iyi değilim, iyi olmaya çalışmak da çok zahmetli ve tüketici. Gerekirse profesyonel yardım almak makul. Bunu kendine itiraf etmek de! Olup biten her şeyden, ülkemde SMA hastalığında ölen bebeklerden, yasa boşluğu yüzünden zulme uğrayan hayvanlardan, bir felaket anında uzatılması gereken ele kadar her şeyden sorumlu hissetmek gerçek bir ezici sorumluluk. Sanırım bunu yürekten hisseden herkes kendini bitik hissediyordur. Biraz durup iyileşmeye, güzel yüzlerinizin gülen halini görüp moral bulacağım günleri hayal etmeye ihtiyacım var. Suskunluğum sizi incitmesin yanıltmasın. Empat teşhisi almış biri olarak hastalandım farzedin. Hepinizi seviyor ve Allah yardımcımız olsun diyorum…