Ana sayfa Dizi Haberleri Darmaduman dağılmadan önce son pozlar! Hafsanur Sancaktutan, setten paylaştı…

Darmaduman dağılmadan önce son pozlar! Hafsanur Sancaktutan, setten paylaştı…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin iddialı bir yapım olarak lanse edilen dizisi Darmaduman, ne yazık ki izleyicide bir karşılık bulamadı! Bir döneme damga vuran gençlik dizisi Beverly Hills 90210 isimli ABD yapımının yerli uyarlaması olan Darmaduman, hepsin birbirinden başarılı oyuncuların güçlü performanslarına karşın yine de beklenen izleyiciye ulaşamadı!

Ay Yapım imzalı dizi, 90’lı yılların çok konuşulan yapımından uyarlanırken özellikle merakla bekleyen bir kitle vardı. Genç kuşak başarılı isimleri bir araya toplayan kadrosu ile de ayrıca merak ediliyordu. Hafsanur Sancaktutan, Mert Yazıcıoğlu, Aytaç Şaşmaz ve Aslıhan Malbora, son dönemin öne çıkan başarılı genç isimleri olarak başrolde yer alıyor. Ayrıca deneyimli oyuncular Nur Fettahoğlu ve Necip Memili, iyi bir partner olarak dizinin çok sevilen çiftiydi. Yine usta oyuncular Meral Çetinkaya ile Metin Coşkun buluşması da diziye ayrı bir güzellik kattı.

Darmaduman dağılmadan önce son pozlar! Hafsanur Sancaktutan, setten paylaştı... 10

Fakat kemik bir izleyici kitlesi dışında yapılan tüm çalışmalara karşın Darmaduman dizisi reytinglerde çok düşük puanlar alarak ilk 10 tablosuna bile giremedi! Yaşanan bu talihsiz durum, bir süre sonra final kararını ortaya çıkardı! 9. bölümde final yapacak olan Darmaduman dizisi için geri sayım da başladı! Bu arada dizinin setinde de son günler yaşanıyor!

Darmaduman dağılmadan önce son pozlar! Hafsanur Sancaktutan, setten paylaştı... 11

Dizide birlikte kamera karşısına geçen 4 başrol oyuncusu, son pozlarını veriyor, her şeye karşın gülümsemeye devam ediyorlar! İnanarak çıktıkları yolda hüsran yaşanmış olsa da birlikte omuz omuza çalışan dört genç oyuncu, bu buluşmanın tadını çıkarmaya devam ediyor! Hafsanur Sancaktutan, rol arkadaşları ile pozlarını geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan paylaştı.

Darmaduman dağılmadan önce son pozlar! Hafsanur Sancaktutan, setten paylaştı... 12

Hayranlarının final kararına karşı üzüntülerini dile getirdikleri yorumlarına ‘Bu kadro bir daha gelmez! sözleri de ekleniyor! Farklı bir hikayesi, özgün bir anlatımı olsa da Darmaduman, televizyon dizilerini izlemeyi seven hedef kitlenin radarına girememiş görünüyor! Bazı izleyiciler bu durumu ‘Fazla kaliteliydi, anlaşılamadı’ şeklinde yorumlamakta.

Darmaduman dağılmadan önce son pozlar! Hafsanur Sancaktutan, setten paylaştı... 13

Mert Yazıcıoğlu ile Hafsanur Sancaktutan partnerliğinin yanı sıra hikayede sevgili olmaları heyecanla beklenen Aslıhan Malbora ve Aytaç Şaşmaz ikilisi de başarılı partnerlikleriyle beğenildiler. Dizi yakında ekrana veda edecek olsa da dört oyuncunun dostluklarının süreceği anlaşılıyor! Sette iyi anlaştıkları ve enerjilerinin de tuttuğu görülen oyuncular, son çekim dönemlerinde bol bol beraber pozlar veriyor, sosyal medyadan da hayranlarıyla paylaşıyorlar…