Ana sayfa Dizi Haberleri Yabani dizisi, Nur Fettahoğlu’nun katılması ile daha da güçlü bir hale geldi!

Yabani dizisi, Nur Fettahoğlu’nun katılması ile daha da güçlü bir hale geldi!

tarafından ker_def

Bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi haline gelen Yabani dizisi, Salı akşamları geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi sürdürüyor. Yabani dizisinde Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas ikilisinin etkileyici işbirliği de sosyal medya ortamında çok konuşuluyor.

Yabani dizisinin ekibine katılan Nur Fettahoğlu, yeni imajı ile herkesi bir hayli şaşırtacak gibi gözüküyor.

Yapımını NTC Medya, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği FOX’un sevilen dizisi Yabani’nin kadrosuna Nur Fettahoğlu, güçlü bir kadın karakteri ile giriş yaptı.

Çarpıcı hikayesi ve başarılı kadrosuyla salı günlerinin vazgeçilmezi olan Yabani dizisinde oyuncu, Güven’in eşi Özge Aydın karakterini canlandıracak.

Kendine güvenen, özgür, alımlı ve güçlü bir psikiyatrist olan Özge Aydın’ın hikayeye dahil olmasıyla hem tüm dengeler değişecek; hem de Güven, Özge’nin tabiriyle “köprüden önce son çıkış” sorusuyla yüzleşecektir.

Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Tayanç Ayaydın ve Şebnem Hassanisoughi’nin başrollerinde yer aldığı Yabani dizisinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken, senaryosunu Hilal Yıldız kaleme alıyor.

Yabani her salı saat 20.00’de FOX’ta.