Ana sayfa Sosyal Medya Darmaduman final yapacak ama Nur Fettahoğlu projede yer aldığı için çok mutlu!..

Darmaduman final yapacak ama Nur Fettahoğlu projede yer aldığı için çok mutlu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanan Darmaduman dizisi, bir süre önce gün değiştirmişti. Daha önce Perşembe akşamları yayınlanan dizi, karşısına gelen 5 ayrı dizi ile mücadele etmekte güçlük çekiyordu. Dizi, kadrosu ve hikayesi ile izleyenler tarafından beğenilse de beklenen ilgiyi göremedi!

90’lı yıllara damgasını vuran ve tam 10 yıl boyunca ekranda kalan ünlü ABD yapımı dizi Beverly Hills 90210  dizisinden uyarlanan Darmaduman hakkında final kararı verildi.

Başrollerinde Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aslıhan Malbora ve Aytaç Şaşmaz’ın yer aldıkları dizide genç isimlere deneyimli oyuncular Nur Fettahoğlu, Necip Memili, Meral Çetinkaya ve Metin Coşkun eşlik ediyor.

Darmaduman final yapacak ama Nur Fettahoğlu projede yer aldığı için çok mutlu!.. 8

Setten sık sık paylaşımlarda bulunan Nur Fettahoğlu son paylaşımında, ekip arkadaşları ile yemek sahnesinden bir fotoğrafını yayınlayarak, “İyi ki….” notunu düştü.  Oyuncu dizide eşini canlandıran rol arkadaşı Necip Memili ile birlikte sık sık esprili paylaşımlarda da bulunuyor.

Darmaduman final yapacak ama Nur Fettahoğlu projede yer aldığı için çok mutlu!.. 9

Ay Yapım imzalı, Beverly Hills dizisinin yerli uyarlaması olarak lanse edilen, çok başarılı bir oyuncu kadrosu ile yola çıkan Darmaduman, hikaye olarak izleyicileri yeterince etkilemeyen bir dizi oldu. Şimdiye kadar 7 bölümü yayınlanan dizinin 9. bölümü ile final yapması bekleniyor.