Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı YouTube’da rekor kırdı! İzlenme rakamı 1 milyonu geçti!

Sen Çal Kapımı YouTube’da rekor kırdı! İzlenme rakamı 1 milyonu geçti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yaz aylarında devam etmesine karar verilen Sen Çal Kapımı dizisinin seni sezon tanıtımı YouTube’da rekor kırdı. Seni sezon tanıtım videosu sadece 13 saatte 1 milyondan fazla kişi tarafından izlendi.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerini paylaştığı Fox TV dizisi Sen Çal Kapımı yeni sezonuyla 9 Haziran Çarşamba akşamı izleyicilerin karşısında olacak. Yeni sezonun tanıtım videosu YouTube’da ve diğer sosyal medya mecralarında paylaşıldı.

Tanıtım videosu yayınlandıktan 13 saat sonra 1.2 milyon izlenme rakamına ulaştı. Video, dizinin resmi hesabı tarafından Twitter’da da paylaşıldı. Twitter’da paylaşılan video da 2.300 kişi tarafından retweet edildi, 7.300 beğeni aldı.

Sen Çal Kapımı YouTube'da rekor kırdı! İzlenme rakamı 1 milyonu geçti! 7

Bir süredir yayınına ara verilen dizinin çekimine kısa süre önce yeniden başlandı. Bir süre dinlenen ekip yeni bölümleri hazırlamak için yeniden sete döndü.

Gelen bilgilere göre yeni sezonda beş yıllık bir zaman atlaması yaşanacak. Beş yıl sonra kahramanlarımızın neler yaptığı, ne durumda olduğu izleyicilere büyük bir sürpriz olacak. Daha önce cumartesi akşamları yayınlanan dizi ayrıca artık çarşamba akşamları ekrana gelecek. Ve son olarak Hande Erçel’in canlandırdığı Eda’yı bir anne olarak göreceğiz.

Belli ki Sen Çal Kapımı, hikayesi tamamen yenilenmiş olarak karşımıza çıkacak. Bakalım dizi bize daha ne gibi sürprizler sunacak.