Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız olmayınca Bir Zamanlar Çukurova reyting bayramı yaptı!

Camdaki Kız olmayınca Bir Zamanlar Çukurova reyting bayramı yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ramazan bayramı dolayısı ile bazı diziler bu hafta yeni bölümüyle ekrana gelmedi… Bu dizilerden birisi de Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız oldu. Bir Zamanlar Kıbrıs isimli TRT1 dizisi de yine ekranda yoktu. Dün akşam yayınlanan diziler arasında atv’nin sevilen yapımı Bir Zamanlar Çukurova, zirvede tek başına yer aldı.

Rakipler olmayınca atv dizisi tüm kategorilerde birincilik elde etti. Camdaki Kız’dan sonra sadece totalde birincilik alabilen atv dizisi, bayram sevinci yaşadı. Camdaki Kız 20 Mayıs perşembe günü yeniden ekrana döndüğünde bu tablonun değişmesine de kesin gözüyle bakılıyor.

Mucize Doktor dizisinin durumu ise sıkıntılı. Fox TV ekranlarında yayınlanan dizinin dün akşam hem Camdaki Kız hem de Bir Zamanlar Kıbrıs olmamasına rağmen geçen haftaya benzer reytingler alması düşündürücü. Artık eski izleyici ilgisini kaybettiği net bir şekilde görülen Mucize Doktor, sıralamada çok iyi konumda olabilir. Ancak izleyici ilgisinin bu kadar düşüş yaşamış olması hikayenin artık o kadar da ilginç gelmediğinin bir yansıması…

Mucize Doktor dizisi dün akşam total ve AB gruplarında ikinci sırada yer aldı. ABC1’de ise dizi üçüncülük elde etti. Sıralama olarak çok iyi ama reytingler ortalamanın biraz üzerinde geldi. Oysa ki Mucize Doktor bu sezona çok iyi başlangıç yapan ve uzun süre de çok iyi reytinglerle zirve yarışında bulunan bir yapımdı. Şimdi ise rakiplerinin olmadığı bir haftada ikincilik elde eden bir yapım konumuna geriledi.

Kanal 7’nin günlük dizisi Emanet’in reyting kaybı yaşadığı da son haftalarda dikkat çeken bir gelişme. Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin dün akşam muazzam bir reyting düşüşü yaşaması bayram günü olmasına bağlanabilir.

Totalde 23. olan dizi, AB’de 40. sırada ve ABC1’de ise 43. oldu.