Ana sayfa Dizi Haberleri Birçok dizi biterken Star TV’deki Akrep dizisine helal olsun

Birçok dizi biterken Star TV’deki Akrep dizisine helal olsun

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon ekranlarda birçok dizi yer aldı. Bazılarının ömrü çok kısa sürdü. Bazıları çok başarılı oldu ve izleyicilerin aklında kaldı. Kimi diziler ise 2. sezon onayını alarak mutlu etti.Bu sezonun farklı yapımlarından birisi de Star TV’de yayınlanan Akrep dizisi oldu.

Demet Akbağ’ın yıllar sonra ekrana dönmesine vesile olan Akrep dizisi, sezon başında Kırmızı Oda’da Meliha karakteri ile yürekleri dağlayan Evrim Alasya’nın da muhteşem performansı ile ekrana iyi başlamıştı.Ancak gün değişikliği yaşayan dizi ne yazık ki hızlı bir düşüş sürecine girdi.

Akrep dizisi haftalardır o kadar düşük reytinglerle ilerliyor ki, dizinin neden yayından kaldırılmadığı merak konusu oluyor.. Mesela; Arıza, Ramo, Kuzey Yıldızı, Sol Yanım, Seni Çok Bekledim, Hekimoğlu gibi diziler final yaptı belki ama hepsinin reytingleri Akrep’e göre çok çok iyiydi.

Akrep dizisinin ekranda yer almaya devam etmesi ve birçok iddialı dizinin de bu süreçte finaller yapması izleyicileri de şaşırtıyor. Ancak bir detay var ki, “Akrep dizisine helal olsun” dedirtiyor.

Hiçbir kanalın bu kadar düşük reytingleri kabul edemeyeceği bir ortamda Akrep şimdiye kadar 23 bölüm yayınlandı ve 3 Haziran Perşembe günü de 24. bölüm ekrana gelecek.

Akrep’in 26 bölüm garantisi ile Star TV ekranına geldiği haberleri vardı. İşte bu haberlerin de doğru olduğu bugüne kadar devam etmesine bakarak anlayabiliriz.

Akrep dizisi hikayesi ile dikkat çeken bir yapımdı ve hala da ayakta duruyor. Bu bile büyük bir başarı ve dizi yapımcılarının garanti konusunu öne çıkartmasının da ne kadar önemli olduğunu gösteriyor.