Ana sayfa Sosyal Medya Aşkın Tarifi dizisine bazı izleyiciler ön yargılı yaklaşıyor!

Aşkın Tarifi dizisine bazı izleyiciler ön yargılı yaklaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk’ün başrolünde yer aldığı Kanal D dizisi Aşkın Tarifi, yaz ekranının farklı yapımlarından birisi olacak. Yemek kültürü ve aşkın bir arada yer alacağı dizi projesi için Kadir Doğulu uzun bir süredir çalışıyor.

Doğulu geçen sezon Vuslat isimli TRT1 dizisine Şubat ayında veda etmişti. Aradan geçen 15 ayın ardından oyuncu yeniden sete çıktı. Bu dizideki partneri pek de tanınmayan bir isim. Dizi hayranlarının da en büyük itirazı başrol kadın oyuncusunun çok daha tanınmış bir isim seçilmemiş olmasına yönelik geliyor.

Serra Arıtürk’ün performansını merak eden izleyiciler, Kadir Doğulu’nun yanında daha tanınmış bir oyuncunun olması gerektiğini düşünüyor. Hatta bazı hayranlar Doğulu’nun eşi Neslihan Atagül ile birlikte başrolde yer alsa çok daha iyi olabileceğine yönelik yorumlar yapıyor.

Aşkın Tarifi isimli dizi projesi 7 Haziran Pazartesi akşamı saat 20.00’da izleyicilerle Kanal D’de buluşacak. Dizinin tutup tutmayacağı konusunda tahminlerde bulunan izleyiciler, genel olarak olumsuz ifadeler kullansa da, fragmanlara bakarak bu durumun anlaşılamayacağı da ortada.

Kadir Doğulu fanlarının diziyi ayakta tutabileceğine yönelik değerlendirmeler de var. Kimi izleyiciler ise Doğulu ile Arıtürk ikilisinin enerjisini beğendiklerini ve iyi bir yapım olabileceğini de yorumlarına yansıtıyor.

Aşkın Tarifi dizisinde en önemli detay Doğulu ile Arıtürk uyumu ve enerjilerinin tutması. Zira izleyici en çok da bu açıdan diziye tutuklu kalacaktır.

Dizinin fragmanları eğlenceli ve romantizm dolu bir yapım olduğunu anlatmaya yetiyor. Aşkın Tarifi yaz ekranının en beğenilen dizilerinden birisi olur ve olumsuz yorumları yapan izleyicileri şaşırtır ise şaşırmayın.