Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, Sen Çal Kapımı hakkındaki üzücü kararı açıkladı, hayranlar şok!

Hande Erçel, Sen Çal Kapımı hakkındaki üzücü kararı açıkladı, hayranlar şok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / detay – Sen Çal Kapımı dizisi 2020 yılının Temmuz ayında izleyicilerle buluşmuştu. Kış sezonunda da devam eden dizi Nisan ayında sezon finali yaptı ve ara verdi. Bu ara oyuncular için iyi bir tatil fırsatı yarattı. Maldivler’de tatil yapan Hande Erçel ile Kerem Bürsin aşkı da Nisan ayında ortaya çıkmış oldu.

Dizi hayranları aşkın ortaya çıkmasının ardından Sen Çal Kapımı dizisini daha da çok merak etmeye başladı. Hatta romantik sahneler ve aşk sahnelerinde iki ünlünün nasıl oynayacaklarını merak etti.Zira bu aşk sahnelerinin artık rol değil, gerçek olacağını herkes biliyordu.

Sen Çal Kapımı dizisinin en azından yaz boyunca devam edeceğini düşünen hayranlar heyecanla 0 9 Haziran Çarşamba gününü beklemeye başladı. Ancak Hande Erçel’in diziyle ilgili alınan son kararı açıklaması hayranları çok şaşırttı. Erçel, dizinin final bloğunun çekileceğini duyurdu.

Erçel’in diziyle ilgili alınan 11 bölüm yayınlanıp final yapma kararını duyurması dizi hayranlarını şoke etti.

Erçel, bu yeni dönemde bambaşka bir karakter ortaya çıkartacağını ve büyük bir değişim de yaşanacağını duyurdu. Yapımcılara da küçük bir gönderme yapan Erçel, durumun değişebileceği imasında da bulundu.

İşte Hande Erçel’in dizinin yeni dönemiyle ilgili açıklamaları: “Çok tatlı bir final bloğumuz var aslında. Birinci sezonumuzu tamamladık ama Eda ve Serkan’a… Sen Çal Kapımı güzel bir finali hak eden bir iş. Güzel bir son 11 bölüm diye düşündüğümüz tabi, yapımcılar ne der, bilmiyorum. Ama son 11 bölüm diye düşündüğümüz güzel bir hikaye var. Bence çok farklı olacak. Çok da farklı dönüyoruz. Ben de ilk defa böyle bir şey oynayacağım.”

Hande Erçel röportajını aşağıda bulabilirsiniz.