Ana sayfa Sosyal Medya İsmini çok mu aramışlar! Fox TV dizisinin adını duyan bu tepkiyi veriyor!

İsmini çok mu aramışlar! Fox TV dizisinin adını duyan bu tepkiyi veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında 11 Haziran Cuma günü izleyicilerle ilk bölümüyle buluşacak olan dizinin ismi Aşk Mantık İntikam olarak belirlendi. Güney Kore dizisi Cunning Single Lady’in yerli uyarlaması olarak hazırlanan Aşk Mantık İntikam isimli dizinin ilk fragmanı yayınlandı.

İzleyiciler heyecanla 11 Haziran Cuma gününü bekliyor. Burcu Özberk, Burak Yörük, İlhan Şen, Melisa Döngel gibi son dönemin öne çıkan genç oyuncularını buluşturan dizi, kadrosu ile daha yayınlanmadan büyük dikkat çekti. Dizinin ismi açıklanınca ise hayranlar isim eleştirilerine başladı. Sosyal medyada Aşk Mantık İntikam ismini beğenmeyen dizi hayranları, neden böyle bir ismin seçildiğini sorguluyor. Aşk Mantık İntikam dizisinden ilk fragman da yayınlandı.

Yapımcılığını No:9 Productions’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk’ün oturduğu, senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu ile Nil Güleç Ünsal’ın uyarladığı “Aşk Mantık İntikam” dizisi 11 Haziran Cuma saat 20.00’de FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Başrollerinde İlhan Şen, Burcu Özberk, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in yer aldığı dizide ayrıca Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Süleyman Atanısev, Mehmet Korhan Fırat, Sevda Baş, Ceren Koç, Birgül Ulusoy, Tarık Şerbetçioğlu ve Mehmet Yılmaz gibi başarılı isimler de rol alıyor.

İsmini çok mu aramışlar! Fox TV dizisinin adını duyan bu tepkiyi veriyor! 2

Çekimleri son hız devam eden ve mottosu: “Bitti dediğimizde biter mi sahiden aşk? Yoksa ikinci bir şansı hak eder mi?” olan dizinin ilk tanıtımı da yayınlandı.

“Aşk Mantık İntikam”, 11 Haziran Cuma saat 20.00’de ilk bölümüyle FOX’ta.

Dizinin Hikayesi:

Esra garsonluk yapmaktadır ve artık hayatın zorluğundan sıkılarak yaşam standardının değişmesi için mühendis Ozan’la mantık evliliği yapmıştır. Ancak bu evlilikte maddi, manevi zorluklar yaşayınca evliliği bitirmek zorunda kalmıştır. Boşandıktan sonra Ozan bir yazılım şirketi açıp çok zengin olur. Ve bir gün Leyla bu şirkette işe başlar.