Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma izleyicisine kötü haber! Önemli bir oyuncu ayrılıyor!

Yasak Elma izleyicisine kötü haber! Önemli bir oyuncu ayrılıyor!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan ve ekranın en entrikası bol dizisi Yasak Elma’dan hayranlarını üzecek bir haber var. Dizinin en önemli oyuncularından birinin yeni sezonda kadroda olmayacağı açıklandı.

Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Erdal Özyağcılar ve Berk Oktay’ın yer aldığı dizinin final sahnesindeki patlama ile birlikte, aslında herkesin diziden gitmiş olma ihtimali bulunuyor. Beşinci sezonu geride bırakan Yasak Elma’nın, eylül ayında başlayacak yeni sezonu şimdi büyük bir heyecanla bekleniyor.

Diziden, yönetmenle yaptığı kavga sonucu ani bir şekilde ayrılan Nesrin Cavadzede’den önce Şevval Sam’ın da gideceği konuşulmuştu. Fakat Barış Kılıç’ın oynadığı Kaya’nın geri dönüşüyle bu gidişin ertelendiği söylenmişti.

Ancak diziye bir süre önce geri dönen Barış Kılıç’ın yeni sezonda Yasak Elma ekibinde olmayacağı öğrenildi. Haber Global tarafından paylaşılan bilgiye göre Barış Kılıç artık Yasak Elma ekibinde olmayacak.

Yasak Elma izleyicisine kötü haber! Önemli bir oyuncu ayrılıyor! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş bir süre önce yaptığı bir paylaşımda göre, dizide Zehra’yı oynayan Şafak Pekdemir ve Barış Kılıç’ın isminin, yine Med Yapım’ın ve yine Fox TV’de yayınlanacak olan Metresler isimli diziyle anıldığını belirtmişti

Bakalım Yasak Elma’nın yeni sezonunda izleyicileri daha başka hangi sürprizler bekliyor.