Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Alina Boz’un Maraşlı dizisi sonrası planları ortaya çıktı!

Alina Boz’un Maraşlı dizisi sonrası planları ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alina Boz, 12 Temmuz’da 26 bölümü ile final yapacak olan Maraşlı dizisinden sonra neler yapacağı ile ilgili düşüncelerini anlattı. Muhabirlerle sohbet eden oyuncu, bilindiği üzere Rusya doğumlu… Rusya’da bulunan ailesinin yanına gitmeyi istediğini belirten Alina Boz, “Dizi bitince ailemin yanına Rusya’ya gitmem lazım. Orada benim anneannem var, dedem var” diye konuştu.

Yurtdışı tatili planladığını belirten oyuncu, uzun bir tatil yapma isteğinin olduğunu da söyledi. Yurtdışı tatili için gelişmelere göre karar vereceğini ifade eden oyuncu, yoğun projeler nedeniyle çok yorulduğunu da açıkladı.

Tam olarak iş durumunun belli olmadığını anlatan Alina Boz, “Çok uzun zamandır çalışıyorum, uzun uzun bir tatil yapmak istiyorum. Beni besleyecek, beni geliştirecek yerlere gitmeyi, yeni insanlar tanımayı istiyorum” açıklamasında bulundu.

Aile büyüklerini çok özlediğini anlatan oyuncu, gelecek yıl her şeyin düzeleceği umudunu aktardı. Çalıştığı için kimsenin yanına gitmemeye çalıştığını anlatan oyuncu, ailesini çok özlediğini anlattı.

Evlilik haberleri de sorulunca oyuncu, “Öyle bir şeyi hiç konuşmadık. Öyle bir şey olursa zaten duyarsınız” demekle yetindi.