Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizi oyuncuları Cannes’da dünya basınından büyük ilgi görüyor!

Kızılcık Şerbeti dizi oyuncuları Cannes’da dünya basınından büyük ilgi görüyor!

tarafından ker_def

Türkiye’de çok önemli başarılar elde eden Kızılcık Şerbeti dizisi, farklı konusu ve başarılı oyuncu kadrosu ile gündem yaratmaya devam ediyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinin Cannes’da düzenlenen MIP TV fuarında en çok ilgi çeken yapımlardan birisi olduğu da gelen haberlerden anlaşılıyor.

Sosyal medyada dizi oyuncularının Cannes’da yaşadığı hoş anlarla ilgili birçok paylaşım yapılıyor. Dünya basını tarafından da dizi oyuncularına yönelik olarak bir ilgi patlaması yaşandığı gözlemleniyor.

Gala gecesi öncesinde, bu yıl 61.yılında son kez düzenlenen prestijli fuar kapsamında, dizinin yapımcısı Faruk Turgut, senaristleri Melis Civelek, Zeynep Gür, dizinin oyuncuları Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Ceren Karakoç, Doğukan Güngör ve Feyza Civelek’in konuşmacı olduğu basın toplantısı Majestic Otel’de gerçekleşti.

Basın toplantısının moderatörlüğünü dizinin yurtdışı satış temsilcisi Global Agency’nin kurucusu İzzet Pinto gerçekleştirdi.

Amerika’dan Avrupa’ya, Asya’dan Latin Amerika’ya kadar birçok bölgeden medya mensubu Kızılcık Şerbeti oyuncularına yoğun ilgi gösterdi.