Ana sayfa Dizi Fragmanları Son Yaz dizisinin sezon finali bomba gibi geliyor, çok şaşıracaksınız!

Son Yaz dizisinin sezon finali bomba gibi geliyor, çok şaşıracaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında büyük ilgi gören Son Yaz dizisinde bir dönemin sonu geldi… Dizinin 4 Haziran Cuma akşamı yayınlanacak olan 21. bölümü aynı zamanda sezon finali olacak… Ali Atay, Alperen Duymaz, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin sezon finali heyecanla bekleniyor.

Dizinin hikayesi ve oyunculuk performansları sezon boyunca çok konuşuldu. Bir ara düşen reytingler rahatsızlık verse de sonra yükseliş geldi ve dizi ikinci sezon onayını da aldı… Fox TV’nin sevilen dizisinde Çeşme’de yapılan çekimler de tamamlandı. İkinci sezonda dizi İstanbul’da devam edecek.

İzleyiciler heyecanla Son Yaz dizisinin 21.bölümünü bekliyor. Selim Kara ile Canan’ın yeniden evleneceği ve çok güzel görüntülere sahne olacak bu bölümde Olgun Toker’in canlandırdığı Gökhan karakterine de veda edeceğiz.

Dizinin sezon finalinden gelen fragmanlara izleyicilerin ilgisi de çok yüksek oldu. Şaşırtan ve herkesin hoşuna giden düğün sahnelerini izleyiciler merakla bekliyor.

4 Haziran Cuma günü yayınlanacak 21. bölümden fragmanı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. Eryiğit ile Atay’ın çok iyi uyum sağladıkları da bu görüntülerden anlaşılıyor.

Ancak sadece neşeli anlar değil, Gökhan karakteri üzerinden gerilimli sahneler de izleyeceksiniz. Gökhan her şeyi anlatacağını söylüyor ve yine silahlar patlıyor.

İşte 21. bölüm özeti: Gökhan’ın, Selçuk Taşkın’ı kaçırma amacı farklıdır. Akgün ve babası ile yüzleşerek geçmişten gelen bir aile sırrını ifşa etmek istemektedir. Fakat planları, Akgün ve Selçuk Taşkın yüzleşemeden bozulur.

Selim ve Canan, Yağmur’un kaçırılması sonrası oturup ilişkileri üzerine konuşurlar. Selim Kara Çeşme’ye döndüğünden beri Kara ailesinin başına gelmeyen kalmamıştır. Canan, ilişkisi ile ilgili radikal kararlar almanın arifesindedir.

Yağmur ve Akgün bütün yaşananlarının ardından ilişkilerine bıraktıkları yerden devam etmenin hayalini kurarken önlerinde tek bir engel kalmıştır. Akgün’ün ağabeyi hala hayatta ve kayıptır. Akgün yaptıklarının hesabını ağabeyinden soracak mıdır? Yoksa Yağmur’u dinleyip peşini bırakacak mıdır?

Büyük gün yaklaşmaktadır. Selçuk Taşkın’ın Halil Sadi’ye karşı gizli tanıklık yapacağı mahkeme günü belli olmuştur. Fakat Selçuk Taşkın’ı Gökhan vasıtası ile susturamayan Halil Sadi, Selçuk Taşkın’ın mahkemeye çıkmaması için elinden geleni yapacaktır. Selçuk Taşkın, İstanbul’da mahkemeye çıkıp tanıklık yapabilecek midir?