Ana sayfa Dizi Haberleri Taçsız Prenses dizisi için sezon finali stratejisi gerçekçi mi?

Taçsız Prenses dizisi için sezon finali stratejisi gerçekçi mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Fox TV ekranında Taçsız Prenses isimli dizinin 10. bölümü ile birlikte sezon finali yapacağı ve yaz döneminde yeniden ekranlara döneceği yönünde bir durum oluştu. Dizinin 10. bölümü de ‘sezon finali’ ifadesi ile Fox TV tarafından paylaşıldı.

Peki dizinin izleyicilerin bu kadar yoğun olduğu bir dönemde yeterince reyting alamadığı gerçeği ortada dururken, yaz döneminde çok daha düşük orandaki izleyicilerden daha iyi destek bulacağı düşüncesi sizce mantıklı mı?

Taçsız Prenses dizisinin sezon finali yapması ve yaz döneminde yeniden ekranlara dönmesi tabii ki mümkün. Ancak bu stratejinin gerçekçi olma hali de sorgulanıyor. Zira dizi bir dram hikayesi, İsmail Hacıoğlu gibi çok etkileyici bir başrol oyuncusuna rağmen, salı akşamları ekranda tutunamadı.

Dizi 28 Mart Salı akşamı 10. kez Fox TV ekranında yayınlanacak ve gelen bilgiler doğru ise yaz döneminde kaldığı yerden devam edecek… Ancak bu planının işlemesi için ekibin çekimlere devam edip, stok bölümler oluşturması ve sonrasında da bu bölümlerin yayınlanması mümkün olabilir.

Taçsız Prenses dizisi için sezon finali stratejisi gerçekçi mi? 7

Şayet, yaz dönemine kadar proje ortada bırakılır ise birçok oyuncu ve ekipten isimler yeni gelecek teklifler ile diziden ayrılmak isteyebilir.

Zira Türk dizi piyasasında projeler o kadar hızlı bir şeklide ilerliyor ve o kadar yoğun bir üretim yapılıyor ki, Taçsız Prenses dizi ekibinin de fire vermeden yaz döneminde yeniden sete çıkacağını ve planların aksamayacağını söylemek ne kadar doğru bir şey olur?

Fox TV, üst üste dizilerine final yaptırdığı için Taçsız Prenses için böyle bir ‘sezon finali’ düşüncesini ortaya atıp da aylar içinde projenin gündemden düşmesini amaçlıyor olabilir mi?

Niyet okumak mümkün olmasa bile, Fox TV’nin Taçsız Prenses dizisini yaz döneminde aynı kadro ile yeniden toplayıp da iyi reytingler elde etme olasılığının düşük olması kafaları karıştırıyor.

Bakalım bu dizi için önümüzdeki aylarda İsmail Hacıoğlu, Sümeyye Aydoğan, Tolga Tekin, Seda Akman, Merve Şen gibi isimleri kadroda tutmayı başarabilecekler mi?