Ana sayfa Dizi Haberleri İsmail Hacıoğlu’nun Taçsız Prenses dizisi tebrik edilmeyi hak ediyor!

İsmail Hacıoğlu’nun Taçsız Prenses dizisi tebrik edilmeyi hak ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında ilk iki bölümü yayınlanan Taçsız Prenses, salı akşamları alternatif bir dizi arayanlar için adeta ilaç gibi geldi. İsmail Hacıoğlu ile Sümeyye Aydoğan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci bölümünde reytinglerin artmış olması da izleyicinin ilgi gösterdiğini bir kez daha ortaya koydu.

Mahkum isimli dizi ile sezona başlayan ama bu projenin düşük kalan reytingler nedeniyle yayından kaldırılmasından sonra İsmail Hacıoğlu, bu sefer tam zıt bir rolle izleyicilerin karşısına çıktı. Oyuncu; Mahkum dizisinde kötü bir adam rolünü canlandırırken, aylar sonra yine aynı ekranda bu sefer çok iyi bir adam olarak izleyicilerin karşısına çıktı.

İsmail Hacıoğlu'nun Taçsız Prenses dizisi tebrik edilmeyi hak ediyor! 8

Taçsız Prenses, küçük bir çocuğun hayata karşı verdiği mücadelede ona sahip çıkmaya çaba harcayan Evgin isimli öğretmenin mücadelesini anlatıyor. İsmail Hacıoğlu, en son Duy Beni dizisiyle büyük çıkış yakalayan genç oyuncu Sümeyye Aydoğan ile de partner oldu ve ikilinin ekran uyumu da beğeni topladı.

Taçsız Prenses bir umut hikayesi ve salı akşamları çok zorlu rakiplerle başa çıkması gereken bir proje. Ben Bu Cihana Sığmazam, Üç Kız Kardeş, Yürek Çıkmazı gibi çok etkili dizilerin yanında reyting mücadelesine girişen Taçsız Prenses, tebrik edilmeyi hak ediyor.

İlk bölümünde ortalamanın altında gerçekleşen reytingler, ikinci bölümde artış gösterdi. AB grubunda biraz düşüş yaşanmış olsa da tüm kişiler ve ve ABC1 gruplarında izleyici sayısını artıran dizi, ortalama oranları elde etti.

İsmail Hacıoğlu'nun Taçsız Prenses dizisi tebrik edilmeyi hak ediyor! 9

Taçsız Prenses bu görüntüsü ile zorlu rakiplerinin karşısında ayakta durabileceği imajını verdi. İlerleyen haftalarda dizinin hikayesinin daha da genişlemesi ile birlikte daha iyi reytingler elde edilmesi mümkün gözüküyor.

Sosyal medyada özellikle İsmail Hacıoğlu’nun müthiş performansı üzerinden çok konuşulan dizi için reytinglerin de olumlu gelmesi, hikayeyi beğenenleri mutlu eden bir gelişme oldu.

Taçsız Prenses dizisi 3. yeni bölümü ile 24 Ocak salı akşamı ekrandaki yerini almaya devam edecek.