Ana sayfa Sosyal Medya Taçsız Prenses dizisiyle İsmail Hacıoğlu yine sosyal medyanın gündeminde

Taçsız Prenses dizisiyle İsmail Hacıoğlu yine sosyal medyanın gündeminde

tarafından ker_def

Yakışıklı ve başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu dün akşam FOX’ta yayınlanan ‘‘Taçsız Prenses’’ dizisiyle sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu!

Başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu, yepyeni dizisi “Taçsız Prenses” ile ekranlara geri döndü. Oynadığı tüm karakterlerle adeta bütünleşerek başarılı bir oyunculuk sergileyen Hacıoğlu yeni dizisinde öğretmen Evgin karakterini canlandırıyor.

Son olarak Mahkum dizisindeki rolü ile ayakta alkışlanan İsmail Hacıoğlu, yeni rolü öğretmen Evgin ile sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Uzun süre trend topic listesinde kalan Hacıoğlu, yeni dizisinde seyircinin yüreğine dokunan bir oyunculuğa imza attı.

Kariyeri boyunca büyük beğeni ile takip edilen birçok dizi ve filmde yer alan karizmatik oyuncu Hacıoğlu’nun hayat verdiği öğretmen Evgin karakteri, Masal’ın sınıf öğretmeni ve manevi babası.

Yetimhanede büyüyen Evgin, dürüst, ilkeli ve idealist bir öğretmen olarak seyirci karşısına çıkıyor. Hacıoğlu, “Taçsız Prenses” dizisinde Masal karakterine zorlu yolculuğunda yol gösteriyor ve en çok destek veren isim oluyor.