Ana sayfa Dizi Haberleri İlker Ayrık için Geniş Aile ile Seksenler dizilerinin hayatında çok özel bir yeri var!

İlker Ayrık için Geniş Aile ile Seksenler dizilerinin hayatında çok özel bir yeri var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu ve sunucu İlker Ayrık, televizyon ekranında yer almaya devam ediyor. Fox TV’de yeni başlayan Kazanan Restoran isimli program ile yeniden hayranlarının karşısına çıkan ünlü oyuncu, en son Seksenler dizi projesine geri dönmesiyle de hayranlarını memnun etmişti.

Uzun yıllar dizilerde ve sinema filmlerinde birbirinden farklı karakterlerde izlediğimiz oyuncu, özellikle komedi projelerinde çok etkili işler ortaya koydu. Bu yapımlar arasında Geniş Aile ile Seksenler dizileri de unutulmazlar arasında bulunuyor. İlker Ayrık için bu iki dizinin en önemli özelliği usta olarak ifade ettiği ve 8 Mart 2021 tarihinde hayata gözlerini yuman Rasim Öztekin ile aynı projede yer almasıydı.

İlker Ayrık için Geniş Aile ile Seksenler dizilerinin hayatında çok özel bir yeri var! 8

Rasim Öztekin’in hala kalplerde yaşadığını anlatan İlker Ayrık, şu duygusal ifadeleri kullandı: “Birlikte geçirdiğimiz bir ömür var. Sadece Seksenler dizisi değil, onun öncesinde Geniş Aile’de de beraber çalışma fırsatım oldu, beraber sahneye de çıktık. 16 – 17 senedir ben onun gölgesindeydim. Şimdi birazcık güneşin altında kaldık.

Sadece bir oyuncu olarak değil, rol arkadaşı olarak, hayat arkadaşı olarak, abi olarak, kardeş olarak… Rasim abi sınıfın en arkasında oturan yaramaz çocuk gibi bir karakterdi. Sınıfta o karakter olmaza, lise anıları olmaz ya. Rasim abi hayatımızı daha güzel, daha yaşanabilir, daha güler yüzlü bir hale getirmişti her zaman.”

İlker Ayrık için Geniş Aile ile Seksenler dizilerinin hayatında çok özel bir yeri var! 9

Rasim Öztekin’i her zaman andığını ve hep yanındaymış gibi hissettiğini belirten İlker Ayrık, onun anıları ile birlikte yaşamayı sürdürdüğünü söyledi.

Öztekin’in bulunduğu her yere bir değer ve anlam kattığını belirten İlker Ayrık, “Kalbimizde yaşamaya devam ediyor” ifadesini de kullandı.