Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret’in Arzu’su Mine Kılıç, çok iddialı bir diziyle ekrana dönüyor!

Kefaret’in Arzu’su Mine Kılıç, çok iddialı bir diziyle ekrana dönüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir süre önce Fox TV’de ekrana gelen Kefaret dizisi birkaç genç oyucunun çıkış yapmasını sağlamıştı. Dizinin kötü karakterlerinden Arzu’yu canlandıran Mine Kılıç da onlardan biriydi. Başarılı oyuncu uzun bir aradan sonra iddialı bir diziyle ekrana dönüyor.

Yaklaşık bir yıl önce sona eren Kefaret dizisi Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur gibi üç usta ismi bir araya getirmişti. Yayınlandığı dönem, çok yüksek reytinglere ulaşamasa da beğenilerek izlenen dizi Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli isimli romanından uyarlanmıştı.

Dizinin kötü karakterlerinden biri olan Arzu’ya hayat veren Mine Kılıç, dizideki performansıyla herkesin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Şahika Tekand Studio’da oyunculuk eğitimi alan Kılıç, 2007 yılında Oyun Bitti dizisiyle setlere adım atmıştı.

Kefaret’in Arzu’su Mine Kılıç, çok iddialı bir diziyle ekrana dönüyor! 7

Al Yazmalım, Beni Böyle Sev, Beyaz Gece, Aile İşi, Bana Sevmeyi Anlat, 8. Gün ve Ağlama Anne dizilerinde rol alan başarılı oyuncu Kefaret dizisindeki performansıyla adını birçok kişiye duyurmayı başarmıştı. Ancak Mine Kılıç, yaklaşık bir yıl önce sona eren Kefaret’ten sonra bir projede yer almamıştı.

Kılıç, halen Fox TV’de ekrana gelen Mahkum dizisiyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başarılı oyuncu Mahkum dizisinin ikinci sezonunda ekranlarda olacak. Mine Kılıç’ın Mahkum’da hangi karakteri canlandıracağı merak ediliyor.

Mahkum dizisi sezon başında müthiş bir çıkış yapmış olsa da sezonun sonlarına doğru düşen reytingleri ve izleyicilerin senaryoya yönelik eleştirileri ile sosyal medyada gündemden hiç düşmedi. Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu ise muhteşem oyunculuk performansları ile hayranlarını mest etti.