Ana sayfa Dizi Haberleri Yepyeni bir hukuk dizisi geliyor! The Split dizisinin Türkiye uyarlamasında bomba isimler var!

Yepyeni bir hukuk dizisi geliyor! The Split dizisinin Türkiye uyarlamasında bomba isimler var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eylül ayı yaklaştıkça yeni dizilerden de haberler hızlı bir şekilde gelmeye devam ediyor. Yeni dizi projeleri hayata geçiriliyor, oyuncular seçiliyor, çekimler için hazırlıklar yapılıyor. Yani dizi dünyasında şu aralar trafik oldukça yoğun. Bu yoğunluk içinde yeni bir uyarlama dizinin daha başlayacağı haberi geldi.

Dizinin adı The Split. İngiliz yapımı dizi Abi Morgan tarafından kaleme alınmış. 2016 yılında İngiltere’de 12 bölüm olarak yayınlanan dizinin konusu şöyle:

The Split, boşanma davalarına bakan birbirinden farklı karakterlere sahip üç kız kardeşin hikayesini anlatıyor. Üç kız kardeş bir yandan Londra’nın hızlı temposuna ayak uydurmaya çalışırken bir yandan da aldıkları davaları kazanmak için gece gündüz çalışır.

Yepyeni bir hukuk dizisi geliyor! The Split dizisinin Türkiye uyarlamasında bomba isimler var! 1

Kardeşlerin hayatı, 30 yıldır haber almadıkları babalarının ortaya çıkması ile alt üst olur. Yıllar sonra bir araya gelen baba ve kızları geçmiş ile yüzleşmek zorunda kalır.

Hukuk dizileri yurt dışında çok rastladığımız ama Türkiye’de pek yaygın olmayan bir tür. Dolayısıyla Türk dizi dünyası için bir ilk olacağını söylersek yanlış olmaz.

Yepyeni bir hukuk dizisi geliyor! The Split dizisinin Türkiye uyarlamasında bomba isimler var! 2

Dizinin Türkçe adı henüz belli olmadı. Ancak başroldeki isimlerden biri kesinleşti. Uzun süredir ekranlarda görünmeyen, en son 2018 yılında Ufak Tefek Cinayetler dizisiyle hayranlarının karşısına çıkan Gökçe Bahadır, The Split’in Türkiye uyarlamasıyla ekrana geri dönüş yapacak.

Yusuf Pirhasan’ın yöneteceği dizide Gökçe Bahadır’a Yiğit Kirazcı ve Sumru Yavrucuk’un eşlik edeceği belirtiliyor. Dizinin çekimleri ağustos ayında başlayacak.