Ana sayfa Müzik Oğuzhan Koç’un merakla beklenen yeni single çalışması geliyor!

Oğuzhan Koç’un merakla beklenen yeni single çalışması geliyor!

tarafından ker_def

Demet Özdemir ile yaşadığı aşk nedeniyle magazin gündeminde ön sıralarda yer alan ünlü oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç, son dönemde müzik çalışmalarına ağırlık vermişti. Oğuzhan Koç, yeni single çalışması ile yine hayranlarının karşısına çıkıyor.

Popüler müziğin başarılı ismi Oğuzhan Koç, on milyonun üzerinde dinlenmeye ulaşan “Bence De Zor” adlı single çalışmasının ardından, sevenlerine bir sürpriz yaparak, ülkemizin global dans müziği alanındaki en önemli temsilcilerinden Arem Özgüç & Arman Aydın ile yaptığı “Yoksa Yasak” adlı feat. çalışmasını yayınlamaya hazırlanıyor.

Sözü ve müziği Oğuzhan Koç imzası taşıyan şarkının aranjesi, son yılların en heyecan verici DJ’leri arasında gösterilen Arem Özgüç & Arman Aydın tarafından yapıldı. Klip yönetmenliğini ise Hype Productions’dan Mali Ergin üstlendi.

Oğuzhan Koç’un Arem Özgüç & Arman Aydın ile yaptığı feat çalışması “Yoksa Yasak” müzik piyasasının güçlü şirketlerinden Hype Music etiketiyle 09 Temmuz Cuma itibariyle tüm dijital platformlarda ve klibi Oğuzhan Koç YouTube kanalında yayında!