Ana sayfa Dizi Haberleri Türkiye’nin ilk hukuk dizisi The Split uyarlamasının Türkçe adı belli oldu!

Türkiye’nin ilk hukuk dizisi The Split uyarlamasının Türkçe adı belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çok farklı bir dizi ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Bugüne kadar Türk ekranlarında pek rastlamadığımız, yabancı yapımlarını heyecanla izlediğimiz bir hukuk dizisi sonbaharda Fox TV ekranlarında olacak.

İngiliz yapımı The Split isimli dizinin Türkiye uyarlaması için çalışmalar başladı. Abi Morgan tarafından kaleme alınmış. 2016 yılında İngiltere’de 12 bölüm olarak yayınlanan dizi yayınlandığı dönem bir ses getirmişti.

Dizinin Türkçe adı da belirlendi. Eğer bir değişiklik olmazsa yeni yapım Kod Adı Ayrılık ismiyle ekranlara gelecek ve ekranlarda yepyeni bir soluk estirecek.

Türkiye'nin ilk hukuk dizisi The Split uyarlamasının Türkçe adı belli oldu! 8

Kod Adı Ayrılık dizisinin başrolünde Gökçe Bahadır olacak. Uzun süredir ekranlarda görünmeyen, en son 2018 yılında Ufak Tefek Cinayetler dizisiyle hayranlarının karşısına çıkan Gökçe Bahadır, Kod Adı Ayrılık ile ekrana geri dönüş yapacak.

Yusuf Pirhasan’ın yöneteceği dizide Gökçe Bahadır’a Yiğit Kirazcı ve Sumru Yavrucuk’un eşlik edecek. Eylül ayında gösterime girecek dizinin çekimlerine ağustos ayında başlanacak. Dizinin senaryosu ise Seda Çalışır’a ait.

Türkiye'nin ilk hukuk dizisi The Split uyarlamasının Türkçe adı belli oldu! 9

Fox TV’de ekrana gelecek ve MF Yapım tarafından çekilecek olan Kod Adı Ayrılık, kadın boşanma avukatlarından oluşan bir ailenin profesyonel ve özel hayatını konu alacak. Ailenin 30 yıldır ortada olmayan babası sürpriz şekilde ortaya çıkınca herkes geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalacak.