Ana sayfa Dizi Haberleri Hayranlarına müjde! Bir zamanların çok sevilen Çember dizisi yeniden çekiliyor!

Hayranlarına müjde! Bir zamanların çok sevilen Çember dizisi yeniden çekiliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaklaşık dört yıl önce Star TV’de yayınlanan ve izleyicilerin büyük bir beğeniyle takip ettiği Çember dizisi yeniden çekiliyor.

Çember dizisi 2017 yılında yayınlandığında yönetmenliğini Fulya Yavuzoğlu ve Mahir Aktaş’ın birlikte üstlenirken, senaryosunu Başak Yaz Odası’na aitti. Başrollerini Barış Bağcı, Pelin Akil, Olgun Toker, Anıl Altan ve Aylin Şallı gibi isimler paylaştığı polisiye ve aksiyon dizisi Çember toplam 11 bölüm olarak yayınlanmıştı.

Yayınlandığı dönem büyük ilgi gören dizi Türkiye’nin dört bir yanındaki gizemli, farklı ve çözülememiş dosyaları aydınlatmak amacıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından kurulan özel ekibin hikayesini ve maceralarını anlatıyordu.

Hayranlarına müjde! Bir zamanların çok sevilen Çember dizisi yeniden çekiliyor! 9

ANS Productions’ın yapımcılığını üstlendiği dizi yeniden çekilmeye hazırlanıyor. Ancak bu kez farklı oyuncularla. Yine Star TV’de yayınlanacak dizinin yönetmenliğini bu kez Sadullah Çelen üstleniyor. Çelen bugüne kadar Elimi Bırakma, Cennetin Gözyaşları, Güneşin Kızları, Fatih Harbiye gibi başarılı yapımların yönetmenliğini üstlendi.

Hayranlarına müjde! Bir zamanların çok sevilen Çember dizisi yeniden çekiliyor! 10

Dizinin başrollerinde ise Tuvana Türkay ve Özgürcan Çevik var. Tuvana Türkay’ı son olarak Kağıt Ev dizisinde Azra karakteriyle izlemiştik. Kağıt Ev dizisi başarılı hikayesine rağmen reytinglerden iyi bir sonuç alamamıştı.

Hayranlarına müjde! Bir zamanların çok sevilen Çember dizisi yeniden çekiliyor! 11

Özgürcan Çevik ise uzun süredir ekranlarda görünmüyordu. Türkan, Fatih Harbiye gibi dizilerde rol alan Özgürcan Çevik adını esas Şevket Yerimdar filmi ve dizisiyle duyurmuştu. Çevik en son 2018 yılında yayınlanan İkizler Memo-Can dizisiyle ekrana gelmişti.