Ana sayfa Sosyal Medya Meksikalı hayranları Sen Çal Kapımı ekibine büyük sürpriz yaptı! Türk izleyiciler de yapımcıyı fena eleştirdi!

Meksikalı hayranları Sen Çal Kapımı ekibine büyük sürpriz yaptı! Türk izleyiciler de yapımcıyı fena eleştirdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerini paylaştığı Fox TV dizisi Sen Çal Kapımı, 8 Temmuz Perşembe günü 1. yaşgününü kutladı. Meksikalı hayranları, dizinin birinci yaş gününü ülkedeki billboard’lara ilan vererek kutladı. Billboard fotoğraflarını paylaşan yapım şirketi ise dizinin Türk hayranları tarafından eleştiri bombardımanına tutuldu.

Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi, Türk dizi dünyasının fenomenleri arasında yerini çoktan aldı. İlk kez 8 Temmuz 2020’de yayınlanmaya başlayan dizi birinci yaşını doldurdu.

Yapımını MF Yapım’ın, yönetmenliğini Altan Dönmez’in oturduğu dizi özellikle yurt dışında çok büyük bir hayran kitlesine sahip, Senaryosunu Ayşe Üner Kutlu’nun kaleme aldığı Sen Çal Kapımı dizisi bugün birçok ülkede reyting rekorları kırmaya devam ediyor.

Meksikalı hayranları Sen Çal Kapımı ekibine büyük sürpriz yaptı! Türk izleyiciler de yapımcıyı fena eleştirdi! 11

Yayınlandığı ilk günden beri izleyiciyi ekranlara kilitleyen Sen Çal Kapımı birçok Arap ülkesinin yanı sıra İtalya, İspanya, Brezilya, Arjantin, Şili’nin de aralarında bulunduğu birçok ülkede yayınlanıyor. Dizi son olarak Arnavutluk’ta da yayınlanmaya başladı.

Meksikalı hayranları Sen Çal Kapımı ekibine büyük sürpriz yaptı! Türk izleyiciler de yapımcıyı fena eleştirdi! 12

Meksikalı hayranları da Sen Çal Kapımı dizisinin 1. yılını çok özel bir hediyeyle kutladı. Dizinin görselleri ülkenin farklı şehirlerindeki billboard’ları süsleyerek hem yapımcı şirketi hem ekibi hem de oyunculara büyük bir sürpriz yaptı.

Meksikalı hayranları Sen Çal Kapımı ekibine büyük sürpriz yaptı! Türk izleyiciler de yapımcıyı fena eleştirdi! 13

Dizinin yapım şirketi MF Yapım, bu sürprizden dolayı mutluluğunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Billboard’ların fotoğraflarını paylaşan yapım şirketi yanına da “Teşekkürler Meksika…  1. Yılımız kutlu olsun, iyi ki #SenÇalKapımı, iyi ki SÇK fandom!” notunu düştü.

Meksikalı hayranları Sen Çal Kapımı ekibine büyük sürpriz yaptı! Türk izleyiciler de yapımcıyı fena eleştirdi! 14

Ancak yapım şirketi bu paylaşımı üzerine dizinin Türk hayranlarından büyük eleştiri aldı. Türk hayranlar Meksika’da böyle bir kutlama yapılırken yapım şirketinin hiçbir özel paylaşım yapmamasını sert bir şekilde eleştirdi. Türk hayranların eleştirilerini dile getirdikleri paylaşımları aşağıda görebilirsiniz.

Meksikalı hayranları Sen Çal Kapımı ekibine büyük sürpriz yaptı! Türk izleyiciler de yapımcıyı fena eleştirdi! 15