Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız sete çıkıyor ama hala bir sorun çözülmedi!

Camdaki Kız sete çıkıyor ama hala bir sorun çözülmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kanal D ekranında ilk sezonu çok başarılı geçen Camdaki Kız ekibi yeniden bir araya geliyor. Bu hafta dizinin ekibinin buluşması ve ikinci sezon için çalışmaların da başlaması bekleniyor. Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ekibine yeni katılacak isimler de merakla bekleniyor.

Camdaki Kız güçlü hikayesi ile öne çıktı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden uyarlanan dizinin güçlü oyuncu kadrosu da başarıda önemli bir faktör oldu. Tamer Levent, Devrim Yakut, Nur Sürer, Hande Ataizi, Feri Baycu Güler, Nihal Menzil, Hamza Yazıcı ve Selma Ergeç önemli isimler rollerine devam edecekler. Yeni sezonda dizinin ekibine yeni isimlerin katılması bekleniyor.

Diziye katılacak olan 3 yeni karakter olduğu bilgisi kulislere yansıdı. Bu karakterlerden birisi Hayri… Zaten sezon finalinde bu detay verilmişti ama Hayri karakterini kimin canlandıracağı hala netleşmedi. Hayri karakterinin hikayeye dahil olması çok önemli değişimler meydana getirecek. Nalan’ın hayatını Hayri değiştirecek ve hikaye farklı bir yöne doğru savrulacak.

Camdaki Kız sete çıkıyor ama hala bir sorun çözülmedi! 8

Hayri karakteri için Cihangir Ceyhan’a teklif gitti, oyuncu ile prensipte anlaşma yapıldı ama sözleşmenin hala imzalanmamış olması bir rahatsızlık konusu oldu. Cihangir Ceyhan’ın eski ve yeni menajerleri arasında yaşanan anlaşmazlık nedeniyle imza atılamadığı bilgisi var.

Diziye ayrıca bir erkek ve bir de kadın karakter daha katılacak. Devrim Yakut’un canlandırdığı Gülcihan karakterinin ablası rolünde kimin yer alacağı henüz netleşmedi. Genç erkek karakteri için ise yakışıklı bir isim aranıyor.