Ana sayfa Dizi Haberleri Alparslan dizisinin oyuncu kadrosunda göz kamaştıran yeni ünlüler!

Alparslan dizisinin oyuncu kadrosunda göz kamaştıran yeni ünlüler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda milyonlarca izleyici TRT1 ekranında Alparslan dizisi için ekran başına geçecek. Geçen sezon Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yarattığı etkinin çok daha büyüğünün yaşanacağı da biliniyor.

Alparslan devam projesinden daha çok yepyeni bir dizi olarak ortaya çıktı. Belki Uyanış Büyük Selçuklu ile bağlantı kurulacak yönler olacak ama hikaye çok farklı gelişecek ve yeni isimler kadroda yer alıyor. Mehmet Özgür ile Mim Kemal Öke dışında tüm kadro değişti. Emre Konuk’un titizlikle yürüttüğü hazırlık döneminde çok önemli transferler gerçekleştirildi.

Başrolde Barış Arduç ile Fahriye Evcen buluşması çok etkili bir dizi çiftini meydana getirdi. Çok iyi bir seçim olan ikili, yeni dönemin en çok konuşulacak dizi çiftini oluşturacak.

Alparslan dizisinin oyuncu kadrosunda göz kamaştıran yeni ünlüler! 8

Ayrıca yeni isimler de hikayeye katılmaya devam ediyor. Ağustos ayının sonlarında Alparslan ekibi bir araya gelerek çekimlere başlayacak.

Özel olarak hazırlanan platoda geniş bir oyuncu grubu ile yapılacak çekimler öncesinde yapılan transferler göz kamaştırıyor.

En son hikayeye Evdokya karakteri için Gizem Karaca’nın katıldığı ortaya çıktı. En son Baraj isimli diziye sonradan katılan ve başrolde yer alan Gizem Karaca, etkili performans ortaya koymuştu.

Alparslan dizisinin oyuncu kadrosunda göz kamaştıran yeni ünlüler! 9

Erdinç Gülener, Barış Bağcı, Burak Şafak, Korel Cezayirli, Zeynep Özder, Esila Umut ve Ferit Kaya hikayeye dahil olan diğer isimler oldu.

Alparslan dizisinin kadrosuna yapılan transferler devam edecek. Uygar Özçelik de dizide İbrahim Yınal karakteri için anlaşma yaptı. Diziye katılan isimlere yenileri eklenmeye devam edecek. Ağustos sonuna kadar da kadronun tamamlanması hedefleniyor.

Çağatay Tosun’un yönetmenliğini yaptığı Alparslan dizisinin ilk bölümünün Ekim ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor.