Ana sayfa Dizi Haberleri Saygı’nın ikinci sezonuna kanlı tanıtım! Dizi gümbür gümbür geliyor!

Saygı’nın ikinci sezonuna kanlı tanıtım! Dizi gümbür gümbür geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – BluTV’nin çok sevilen dizisi Saygı’nın ikinci sezon çekimleri tamamlandı. Çok yakında yeniden ekrana gelecek olan diziden ilk tanıtım paylaşıldı. Oldukça kanlı tanıtım, şimdiden büyük merak uyandırdı.

İlk sezonunda başrollerinde Nejat İşler, Erkan Can, Miray Daner ve Boran Kuzum’un olduğu dizinin ikinci sezonunda oyuncu kadrosuna Damla Sönmez ve Sarp Akkaya katılmıştı. İkinci sezonun çekimleri devam ediyor. Çekimlerin ardından montaj aşamasının da damamlanmasıyla Saygı’nın ikinci sezonu yayına hazır olacak.

Dizide Arya isimli bir savcıya hayat veren Damla Sönmez, ikinci sezon çekimleri devam eden dizinin yıl sonunda izleyicilerle buluşacağını ifade etmişti. Çukur dizisinde Efsun karakterine hayat veren Damla Sönmez’in Saygı’da yer alması hayranları tarafından büyük sevinçle karşılanmıştı.

Bu arada çekimleri devam eden Saygı dizisinin ikinci sezonundan ilk tanıtım paylaşıldı. BluTV’nin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda “Düzeni bozuyor, can yakıyor, saygısızlık ediyor ve sonunda adaletten kaçabiliyor olabilirsin. Ancak Ercüment Çözer’in adaletinden kaçamazsın! #Saygı2, çok yakında BluTV’de!” denildi.

Tanıtımda kanlı sahneler dikkat çekiyor. Adalet arayışındaki aykırı bir karakter olan Ercüment Çözer’i canlandıran Nejat İşler’in oyunculuğu da dikkat çekiyor. Dizinin ikinci sezonunda yönetmen koltuğunda farklı bir isim de var. Daha önce Sen Çal Kapımı dizisini yöneten Ender Mıhlar bu kez Saygı’nın yönetmen koltuğuna oturuyor.
Nejat İşler, Boran Kuzum, Miray Daner, Sarp Akkaya, Damla Sönmez ve Erkan Can’a Muhammet Uzuner ile Dost Elver’in eşlik ettiği Inter Medya imzalı ‘Saygı: Bir Ercüment Çözer’in senaryosu Ercan Mehmet Erdem imzası taşıyor.