Ana sayfa Dizi Haberleri İkinci sezonun başlamasına çok az kalan Camdaki Kız’da büyük soru işareti çözüldü mü? İddiaya göre evet!

İkinci sezonun başlamasına çok az kalan Camdaki Kız’da büyük soru işareti çözüldü mü? İddiaya göre evet!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin geçen sezon herkesi ekrana kitleyen dizisi Camdaki Kız’ın ikinci sezonu için büyük bekleyiş sürüyor. Hasret yakında sona erecek. Dizinin ikinci sezon çekimleri çoktan başlarken geçen sezon sonundan bu yana devam eden Hayri tartışmasıyla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Burcu Biricik’in başrolünde yer aldığı dizinin birinci sezonun finaline Nalan ile Sedat’ın düğünü damgasını vurmuştu. Düğünün ardından gerdek gecesinden çok korkan ve annesine sığınmak isteyen Nalan’ın yüzüne kapı kapanınca yardım için bir el uzanmıştı. Bir otel görevlisi olan bu kişinin yaka kartında Hayri ismi yazıyordu.

Hayri dizinin ikinci sezonuna da yön verecek bir karakter. Çünkü Nalan’ın aşık olacağı yeni adam olacak. Nalan, Hayri uğruna zengin hayatından vazgeçerek bir gecekonduda kuma olarak yaşamaya razı olacak.

İkinci sezonun başlamasına çok az kalan Camdaki Kız'da büyük soru işareti çözüldü mü? İddiaya göre evet! 7

Hayri’yi canlandıracak oyuncu konusunda uzun süredir bir bilinmezlik var. Dizinin ikinci sezon çekimleri başlamasına rağmen oyuncunun isminin belirlenememesi şaşırtıcı bir durum olarak görüldü. Ancak iddilara göre Hayri’yi canlandırması için uzun süre önce teklif götürülen Cihangir Ceyhan, dizinin kadrosunda yer almayı kabul etti.

En son Alev Alev dizisinde izlediğimiz genç ve yetenekli oyuncu Cihangir Ceyhan, eğer iddialar doğruysa Camdaki Kız’ın yeni sezonunda Hayri’yi canlandıracak. İkinci sezonun ilk bölümlerinde Hayri karakteri görünmeyecek.

Diziye ayrıca bir erkek ve bir de kadın karakter daha katılacak. Devrim Yakut’un canlandırdığı Gülcihan karakterinin ablası rolünde kimin yer alacağı henüz netleşmedi. Genç erkek karakteri için ise yakışıklı bir isim aranıyor.