Ana sayfa Sinema Issız Adam Cemal Hünal kariyerine farklı bir yön çiziyor!

Issız Adam Cemal Hünal kariyerine farklı bir yön çiziyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Cemal Hünal’ı ilk olarak Issız Adam filmiyle tanıdık. Filmde canlandırdığı Alper karakteriyle kimileri tarafından nefret edilen kimileri tarafından çok sevilen Cemal Hünal için Issız Adam kariyerindeki en büyük çıkış olmuştu.

Issız Adam’ın ardından Tatar Ramazan, Paramparça, Diriliş Ertuğrul, Tozkoparan gibi dizilerle ekrana geldi yakışıklı oyuncu. En son Sadakatsiz dizisinde Sinan karakteriyle karşımıza çıkan oyuncu halen çekimleri devam eden Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinde görev alıyor.

Bugüne kadar hep oyuncu kimliğiyle izlediğimiz Cemal Hünal, kariyerine farklı bir yol çizmeye karar verdi. Hünal bu kez senarist kimliğiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Issız Adam Cemal Hünal kariyerine farklı bir yön çiziyor! 7

Senaryosu Cemal Hünal tarafından yazılan Sabah Saatleri adındaki film için hazırlıklara başlandı. Cemal Hünal filmde senaristliğin yanı sıra başrol erkek oyunculuğu da üstlenecek. Filmin başrollerinde ayrıca iki yetenekli kadın oyuncu olan Gonca Vuslateri ve Belçim Bilgin olacak.

Film için hazırlıklar sürüyor. 17 yıllık evli bir karı kocanın hikayesinin anlatılacağı Sabah Saatleri için Cemal Hünal ve Gonca Vuslateri bir araya gelmiş ve prova yapmışlardı.

Gonca Vuslateri, Sabah Saatleri filmi için Uzak Şehrin Masalı filminde gelen teklifi reddetmişti. Vuslateri tercihini diziden değil filmden yana kullanmayı tercih etmişti.