Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Şimdilerde Öyle Bir Geçer Zaman ki kadar kaliteli bir dizi var mı?

Şimdilerde Öyle Bir Geçer Zaman ki kadar kaliteli bir dizi var mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin bir döneme damgasını vuran Öyle Bir Geçer Zaman ki isimli dizisinde Ayça Bingöl ile Erkan Petekkaya başrolde yer aldı. 2010 yılında başlayan ve 2013 yılında da izleyicilere veda eden dizi bazı genç isimleri de öne çıkarttı.

Yıldız Çağrı Atiksoy, Aras Bulut İynemli, Nilperi Şahinkaya, Farah Zeynep Abdullah, Emir Berke Zincidi gibi isimler bu yapım sayesinde akıllara yazıldı… Kanal D’de yayınlanan dizi 11 yıl sonra bile büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Türk dizilerini paralı platformunda yayınlayan İspanya’nın Nova televizyonu, yeni bir anlaşma ile Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin haklarını satın aldı… Bu gelişmeyi köşe yazısıyla duyuran Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu, da bu kadar kaliteli bir dizinin şimdilerde olmadığı imasında bulundu.

Sina Koloğlu, dizinin satış haberine şu yorumu yaptı: “Öyle Bir Geçer Zaman Ki, 11 yıl önce çekilmiş bir dizi. Bugün İspanyol Nova kanalı yayınlamak için Kanal D International ile anlaşma yaptı. İspanya’da Türk dizilerini gösteren paralı kanal. Oltayı attı, bizim yapımlara bereketi geldi. Bu, işin bir tarafı. Diğer tarafta, 11 yıl önce çekilmiş bu projenin kalitesinde bugün yapımlar var mı?”