Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin Camdaki Kız dizisinde büyük değişim kararı verildi!

Kanal D’nin Camdaki Kız dizisinde büyük değişim kararı verildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamlarının en başarılı yapımlarından birisi olan Camdaki Kız, Kanal D’nin yeni sezonda da en güvendiği dizilerden birisi. Barbaroslar ve Bir Zamanlar Çukurova dizileri ile yarışan Camdaki Kız’a en önemli rakip Fox TV’den gelecek.

Mistsresses isimli BBC formatının yerli uyarlaması olan Yalancılar ve Mumları dizisi, 30 Eylül’de başlayacak ve kadın izleyicilere hitap edecek. Camdaki Kız dizisinin izleyici grubu ile Yalancılar ve Mumları’nın izleyici grubu kesişiyor… Bu iki dizi arasında çok ciddi bir rekabet bekleniyor…

Camdaki Kız dizisi bu rekabet öncesinde büyük bir değişim yaşamaya da başlayacak. Bu değişimi sağlayacak kişi ise Cihangir Ceyhan olacak. Çukur dizisinden sonra Alev Alev ile yükselişini sürdüren Cihangir Ceyhan, yeni sezonun en çok heyecanlandıran Hayri karakteri ile ekrana dönüyor.

Camdaki Kız dizisinde büyük değişim yaşatacak olan Hayri karakteri önümüzdeki bölümlerden itibaren hikayeye hızlı bir giriş yapacak. Bu yeni karakter dizideki tüm denklemi değiştirme ve yeni bir yöne doğru sürükleme gücüne de sahip…

Kanal D'nin Camdaki Kız dizisinde büyük değişim kararı verildi! 7

Nalan ile Hayri karakterlerinin hikayedeki ilerleyişi, birçok şeyin de farklılaşmasını sağlayacak. İşte böyle önemli bir karakterin gelişi ile birlikte Kanal D dizisinde de önemli değişiklikler göreceksiniz.

Cihangir Ceyhan’ın yeni rolündeki performansı da hayranları tarafından ilgiyle bekleniyor. Oyuncu, menajer değişikliği sonrası yaşanan sıkıntı nedeniyle bir süredir sözleşmeye imza atamıyordu. Ancak sorunlarını çözen Cihangir Ceyhan artık kadroda yer alıyor ve önümüzdeki haftalarda dizideki heyecanı bir hayli artıracak.