Ana sayfa Dizi Haberleri 13 Kasım Pazar reytingleri; Yargı, Teşkilat, Güzel Günler ve Tozluyaka reyting sonuçları!

13 Kasım Pazar reytingleri; Yargı, Teşkilat, Güzel Günler ve Tozluyaka reyting sonuçları!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları Yargı ile Teşkilat dizilerinin büyük reyting yarışı 13 Kasım akşamı da devam etti. Yargı dizisinin 13 Kasım pazar akşamı yayınlanan 43. bölümü ile hem AB hem de ABC1 gruplarında birincilikler elde etmesi başarısını sürdürdüğünü kanıtlamak bakımından önemliydi. Tüm kişiler kategorisinde ise ikincilik elde eden Yargı, başarılı hikayesi ile çok etkili olmayı sürdürüyor.

TRT1 ekranında üçüncü sezonu devam eden Teşkilat dizisinde 55. bölüm yayınlandı. 13 Kasım pazar akşamı Teşkilat dizisi tüm kişiler kategorisinde birincilik elde ederek, bir kez daha zirveye çıktı. AB ve ABC1 gruplarında ise dizinin ikinci olduğunu belirtelim. Murat Yıldırım’ın hikayeye katılması ile her şeyin olumluya doğru gittiğini söylemek mümkün.

Güzel Günler isimli Show TV’nin geçen hafta başlayan dizisinde reytinglerin biraz düşüş yaşadığı gözlemleniyor. Tüm kişiler kategorisinde onuncu sırada yer alan dizi, AB’de yedincilik ve ABC1’de ise sekizincilik elde etti. Dizinin tüm kategorilerde ortalamanın altında gelen reytingleri ile izleyici kaybı yaşadığını hatırlatalım.

Fox TV ekranlarında yayınlanan Tozluyaka dizisi de izleyici kaybetmeye devam ediyor. Gençlik dizisi olarak yaz döneminde başlayan Tozluyaka tüm izleyici gruplarında ortalamanın altında reytingler elde etti. Tüm kişilerde sekizincilik elde eden dizi, AB ve ABC1’de ise dokuzuncu sırada bulunuyor.