Ana sayfa Dizi Haberleri Melisa Döngel ismini parlatacak, bomba gibi bir dizi buldu!

Melisa Döngel ismini parlatacak, bomba gibi bir dizi buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1999 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Melisa Döngel, 2015 yılından itibaren setlerde yer almaya başladı. Elif isimli günlük dizi ile dikkat çeken oyuncu, Bizim Hikaye dizisindeki Deniz karakteri ile beğeni topladı. Sonrasında da birbiri ardına roller ile yeteneklerini sergileyen Melisa Döngel, Sen Çal Kapımı dizisinin Ceren’i olarak da popülerliğini yurt dışına da taşıdı.

Aşk Mantık İntikam isimli romantik komedi dizisinde ilk kez başrolde yer alan oyuncu, böylelikle kariyerinde güçlü bir adım daha atmış oldu. Ardından ise Dünyayla Benim Aramda isimli Disney Plus dizisi ve Kusursuz Kiracı isimli Fox TV dizisi birbirini takip etti.

Bu önemli projelerin ardından Prestij Meselesi isimli sinema filminin de kadrosunda yer alan oyuncu, ayrıca yeni bir dizi için de anlaşma yaptı. TRT1 ekranında geçen sezon yayınlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli dizinin devamı niteliğinde olacak Hayreddin isimli proje de Melisa Döngel’i kadın başrol olarak izleyeceksiniz.

Melisa Döngel ismini parlatacak, bomba gibi bir dizi buldu! 7

Tolgahan Sayışman ile partner olmaya hazırlanan oyuncu, çekimleri de başlayan Hayreddin dizisinde kadın başrol olarak herkesin dikkatini çekecek.

Melisa Döngel adına bu tarihi proje hem yeni bir deneyim anlamı taşıyor hem de tüm gözler onun üzerine çevrilecek. TRT1’in büyük önem verdiği Hayreddin dizisinin titizlikle hazırlanan oyuncu kadrosuna Melisa Döngel’in de katılmış olması, geçmiş projelerde elde ettiği başarıların bin yansıması olarak gözüküyor.

Oyuncu, yeniden sete çıktı ve kariyerinin en özel ve popüler dönemlerinden birisini yaşıyor.