Ana sayfa Dizi Fragmanları Baba dizisinde bir yanda Kadir, diğer tarafta Firuze büyük krizin eşiğinde!

Baba dizisinde bir yanda Kadir, diğer tarafta Firuze büyük krizin eşiğinde!

tarafından ker_def

Salı akşamları yayınlanan Baba dizisi, Show TV’nin iddialı projelerinden birisi oldu. Ancak dizinin ikinci sezonda reytingler konusunda hala sorunları devam ediyor. Tolga Sarıtaş ile Haluk Bilginer ikilisinin başrolünde olması nedeniyle büyük beklentiler bulunan dizinin hikayesinde dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor.

Diziye sonradan katılan ve Firuze karakteri ile Tolga Sarıtaş’ın partneri olan Buse Meral, yeni bölümde fazlasıyla öne çıkacak. Firuze karakterinin içine düştüğü büyük kriz nasıl sonuçlanacak? Baba dizisinde Tolga Sarıtaş’ın canlandırdığı Kadir karakterini de zor bir karar bekliyor. Dizinin 15 Kasım Salı akşamı 24. yeni bölümü yayınlanacak.

Baba dizisinde bir yanda Kadir, diğer tarafta Firuze büyük krizin eşiğinde! 7

Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Baba’nın yeni bölüm tanıtımında bazı detaylar ortaya çıktı. Ahmet’in saldırısına uğrayan İlhan’ın hastaneye yetiştirildiği tanıtımda Emin ve Selahattin’in arasında giderek yükselen gerilim izleyicilerde heyecan uyandırıyor.

Bir yandan Hafsanur, bir yandan annesinin sevgilisi tarafından köşeye sıkıştırılan Firuze, Kadir’le çekilen fotoğrafı yüzünden zor durumda kalırken, “Selahattin’in tehdidi ile eline balyoz alan Kadir babasının yapmaya çalıştığı evi yıkacak mı?” sorusu merakı artırıyor.

Geçen hafta yayınlanan 23. bölümde Hakan Kurtaş’ın canlandırdığı İlhan karakterine yapılan saldırı öne çıkmıştı. Yeni bölümde sonrasında yaşananlar ekrana taşınacak. Peki ne olmuştu?  İlhan’ın Çöpköy’e gelmesiyle birlikte Büşra ile arasındaki buzlar yavaş yavaş erimeye başlarken Ahmet, İlhan’a ölümcül bir tuzak kurdu. Büşra tesiste çalışırken İlhan’ın ısınması için ona sıcak çay getirdi.

Mutfağa girip şeker almak isteyen İlhan bu sırada arkasından sessizce yaklaşan Ahmet’i görmedi. Ahmet, elindeki sopayla İlhan’ın kafasına sertçe vurdu ve ocağın gazını açık bırakarak kulübeden çıktı. Baygın halde yerde yatan ve gaz dolan odada mahsur kalan İlhan kurtulabilecek miydi?

Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı ‘Baba’nın senaryosunu Gökhan Horzum kaleme alırken, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor.

‘Baba’ yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!