Ana sayfa Dizi Haberleri Hatice Aslan artık mafya ve silahların olduğu dizilerden rahatsızlık duyuyor!

Hatice Aslan artık mafya ve silahların olduğu dizilerden rahatsızlık duyuyor!

tarafından ker_def

Adım Farah isimli Fox TV dizisinin 27. bölüm itibari ile final yapması ile birlikte projede yer alan isimler yeni işler için görüşmeler yapıyor. Hatice Aslan ise Rahşan karakterini canlandırdığı Adım Farah’ın daha final yapmasından önce yeni bir anlaşma yaparak dikkatleri çekti.

Hatice Aslan yeni dizisi Bahardan Önce ile yine hayranlarını mest edecek gibi gözüküyor. Ünlü oyuncu Hatice Aslan, yeni yılda Show TV ekranında izleyicilerle buluşacak olan Bahardan Önce dizisinin setinde çalışmalara başladı.

Ayça Üzüm’ün senaryosunu yazdığı Bahardan Önce dizisinin okuma provalarında ekip ile birlikte yer alan Hatice Aslan, yeni dizisi hakkında da konuştu.

Ünlü oyuncu, “Adım Farah dizisi bitti. Yeni bir dizi anlaşmam var. Yeni bir projeye dahil olacağım. Tiyatro devam ediyor, Küheylan” dedi.

Mafyanın ve silahların olmadığı projeler istediğini belirten Hatice Aslan, bu tür hikayelerden artık sıkıldığını da belirtti.

Usta oyuncu, “Mafya olmaması ve silah olmaması. Öyle şeyler yok, o hoşuma gitti. Silahın bu kadar normal hale getirilmesi tuhafıma gidiyor. Böyle bir şeye aracı olmak da oyuncu olarak beni üzüyor. Okuduğumuz senaryoların çoğu da öyle, bunun değişmesini istiyorum” açıklaması yaptı.

Ünlü oyuncu son dönemde yayınlanan dizilerin ortak noktası olmaya başlayan mafya ve silah meselesine karşı güçlü bir duruş sergilerken, Adım Farah projesinin de böyle bir yapım olduğu gerçeğini hatırlatmak gerekiyor.

Hatice Aslan, “Ben oyuncu olarak farklı karakterleri oynamayı seviyorum. İyi bir insan olarak kendimi tanımlayabilirim. Ama kötü karakterler de oynuyorum. Onları gözlemek, neden bu kadar acı çektiklerini görmek, tanımaya çalışmak enteresan oluyor” dedi.

Neslihan Yeşilyurt’un yönetmenliğini yaptığı dizinin başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Aslan gibi önemli isimler bulunuyor.

Bahardan Önce isimli dram dizisi 2024 yılının başlarında izleyicilerle buluşacak.